2777
2789

من سقط مکررم 

دکتر بهم گفته دارو مصرف کنم تا سه ماه آسپرین و متفورمین و برموکریپتین هم

رابطه محافظت نشده داشتم ایام تخمکگذاریمه

هر چی گفتم شوهرم ب حرفم نکرد اون میگه قرص خوردی بسهههه

تو را خدا بگید چیکار کنم

زودم بلند شدم و کامل خودمو شستم که نره بالا

تازه ماهی که اقدام کردم از ۱۵ سیکل باید دوفاستونم مصرف کنم

بنظرتون چ کنمممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب داروهام تموم نشده میترسم باید تموم بشه بعد اقدام کنم الان بلاتکلیفم چ کنممم همون اقدام بذارمو ...

عزیزم ب نظرم برو دکتر نظردکتروبپرس شاید بگه دیگه نخادداروهای قبلی ومصرف کنی وبتونی بچه دارشی:)

خوب داروهام تموم نشده میترسم باید تموم بشه بعد اقدام کنم الان بلاتکلیفم چ کنممم همون اقدام بذارمو ...

سلام عزیزم

چه اشکالی داره؟

اگر باردار بشید که چه بهتر.

نگران نباشید.

فریبارحیمی 

کارشناس مامایی و زنان زایمان واختلالات جنسی و....

مشاوره در اپلیکیشن پزشکی مشورپ و پیج اینیستاگرام

fariba.rahimi.midwife@

سلام عزیزم چه اشکالی داره؟ اگر باردار بشید که چه بهتر. نگران نباشید. فریبارحیمی  کارشناس م ...

سلام ممنونم ازتون

دلم ب این خوشه که از روان کننده استفاده کردم و زود خودموشستم که میگن لوبریکانت اسپرم کشه و زود پاشی اسپرم وارد نمیشه.

خوب میترسم دوباره سقط بشه خدای نکرده

گفتم دوره ی قرصا تموم بشه

سلام ممنونم ازتون دلم ب این خوشه که از روان کننده استفاده کردم و زود خودموشستم که میگن لوبریکانت ...

نه لوبریکانت همچین اثری نداره.حتما قرار نیست داروها تموم بشه ولی محض احتیاط باید داروها چک بشه ببینیم برای حاملگی خطر نداشته باشند که تا پریود و مشخص شدن بارااری یا عدم بارداری، بگم استفاده بکنید یانه.

نه لوبریکانت همچین اثری نداره.حتما قرار نیست داروها تموم بشه ولی محض احتیاط باید داروها چک بشه ببینی ...

ببینید من لووتیروکسین ۵۰ نصفشو میخورم

اسپرین ۸۰ روزی ی دونه ۲ 

و متفورمین روزی ی دونه

این سه تا رو دو ماهه میخورم

برموکریپتین هم برای پرولاکتین بالا دارم میخورم شبی ی دونه نزدیک ۱۵ تا خوردم

نه لوبریکانت همچین اثری نداره.حتما قرار نیست داروها تموم بشه ولی محض احتیاط باید داروها چک بشه ببینی ...

و‌چون اقدام شده برا بارداری البته ناخواسته

دکتر گفت ماه اقدامم از ۱۵ سیکلم باید دوفاستون بخورم