2777
2789
عنوان

تولدم مبارک🥳

353 بازدید | 48 پست

دوستان برام یادگاری بنویسین 😍

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیباترین ترین ها و عاشقانه ترین ها رو امسال تجربه کنی

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
تولدت مبارک هر چی ارزوی خوبه برا ت

ممنونم 💕

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
تولدتون مبارک انشاا...بهترینها نصیبتون بشه

ممنونم💕

امیدوارم دست سرنوشت اتفاقای خوبی برات رقم بزنه💕

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

تولدت مبارک ایشالا به همه آرزوهای زوهای خوشگلت به بهترین شکل برسی💗🌈🤩

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)

امیدوارم به ازای هر دونه شمعی که روی کیکت اضافه میشه یه دلیل برا خندیدنت پیدا کنی
تولدت کلییی مبارک عزیزدلم
زیباترین شبنم شادی را بر روی لبانت آرزو دارم 

نه تنها برای امروز
بلکه برای تمام فردا ها

زیباترین ترین ها و عاشقانه ترین ها رو امسال تجربه کنی

ممنونم 

امیدوارم به ازای هر دونه شمعی که روی کیکت اضافه میشه یه دلیل برا خندیدنت پیدا کنی تولدت کلییی مبارک ...

شد 29 سالم فدات 

تولدت مبارک عزیزدلم؛؛؛؛

به حق همین لحظات عزیز مادر شدنت 

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

تولدت مبارک گلم🎆🎉🎊🎇🎂🎂🎂

تو سن جدیدت ارزوهات خاطره شن 😘

کلی خوش شانسی بیاری امسال 

مشکلاتت دونه دونه حل شن 

کای اتفاق خوب بیفته برات

ادمای خوبی سر راهت قرار بگیرن 

جیبت پر پول شه

تولدت مبارک ایشالا به همه آرزوهای زوهای خوشگلت به بهترین شکل برسی💗🌈🤩

ممنونم گلم