2777
2789

خودم از حاجتام گذشتم چون خجالت میکشم برای خودم از خدا چیزی بخوام خدایی که به حرفاش گوش نکردم

اما دوست دارم امشب برای بقیه دعا کنم 

برای هر کس خوندم لایکش میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی  برات صلوات  میفرستم  هرکسی  دعام کرد  پیامو  لایک کنه واسش صلوات  بفرستم.....

منو خانوادم خیلی در فشاریم  از لحاظ مالی‌.......محبوبه  نامی هست درحقم  خوبی کرده  برا ایشونم  دعا  کنین لطفا

برا سلامتی  امام زمانم  صلوات  بفرستین

.....دو فرزند ۴ساله    ۸ماهه

خجالت نداره. 

اگه از خدا نخوای خدا ناراحت میشه. 

حاجت دلتو از خدا بخواه. 

حاجت منم بخواه. 

التماس دعا. 

منم براتون سوره قدر میخونم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

کدوم یکی از ما پاکیم

کدوم یکیمون گناه نکردیم و همیشه به فرمان خدا بودیم؟

استغفار کن امشب شب حاجت روایی و آمرزش گناهانه 

انشاالله گناهان آمرزیده میشه🖤

منم برات دعا میکنم

التماس دعا عزیزم فاطمه ام🥺

این که مامان بشم☹

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

ممنونم.برای زایمان راحت واینکه نی نیم سالم وسلامت بیاد بغلم.

منم براتون دعامیکنم

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻

برات صلوات فرستادم انشاالله حاجت روا بشی

منم دعام کن انشاالله حاجت روا شم انشاالله منتظر ی خبری ام برسه دستم انشاالله خدا مهرمو ب دل اونی که دوسش دارم بندازه انشاالله اسمم نیلوفره

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

دوستان عزیز نی نی سایتی لطفا تو این شب عزیز برای،حاجت روایی و حل شدن مشکلات منو خانوادم دعا کنید 🥺😭🙏

الهی خدا صدبرابرش رو بهتون برگردونه مهربونا 💞😘

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8517393/ختم-۳۰۰۰-ذکر-استغفار

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹