2777
2789
عنوان

میشه تو این شب عزیز برام دعا کنید

52 بازدید | 6 پست

منم به زودی زود مامان بشم🤰🤱

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

همتون دلتون پاک برای دل پر غم منم یه صلواتی بفرستین 

سرنمازتون حتما یادم کنید (شیرین) التماس دعا واقعا محتاجم به دعاهاتون 

خدایا شکرت ازت سپاسگزارم 😍🌷🌸

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8514832/تو-رو-خدا-ی-سوره-قدر-متن-برا-شفای-پدرم-می-خونید-پدرم-سرطان-داره-لایک-کنید-منم-بر

🌼 معبودم چگونه بخوام تو را و من منم و چگونه قطع کنم امیدم از تو و تو تویی 🌼 معبودم زمانی که نخواستم از تو پس عطا فرمودی به من ، پس کدام کس است که درخواست کنم عطا کند مرا 🌼 معبودم هرگاه نخوانم تو را پس حاجتم برآوری ،پس کیست آنکه بخوانم او را حاجتم برآورده کند 🌼 معبودم هرگاه زاری نکنم به سوی تو تا رحم کنی به من ، پس کدام کس زاری کنم بسوی او که تا آنکه رحم کند 🌼 معبودم چنانچه شکافتی دریا را برای موسی (ع) و نجات دادی او را میخواهم از تو اینکه رحمت فرستی بر محمد(ص) و آل او 🌼 و اینکه مرا نجات دهی از آنچه من در آنم و گشایش دهی به من ، گشایشی زودتر و نه دیر بفضل و رحمت خودت ای رحیم ترین رحم کنندگان 🌼 الهم صل علی محمد و آل محمد 🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واقعا به کار نیاز دارم چند روز دیگه امتحانمه دعام کنید تو شرایط سختی هستم 😔خیلی حرف شنیدم خیلی دلم شکسته دعام کنید که امسال آزمون استخدامی قبول شم

انشالله حاجت روا باشید براتون صلوات میفرسم‌

یه صلوات برای سلامتی امام زمان و خوشبختی خودم مهمونم کنید 🌺🌺🌺🌺🌺
من واقعا به کار نیاز دارم چند روز دیگه امتحانمه دعام کنید تو شرایط سختی هستم 😔خیلی حرف شنیدم خیلی د ...

حتما حتما قبول میشی به همین شب عزیز واقعا این شبها به آرزوی قلبیت برسی از ته دلم برات بهترینا رو میخوام 

خدایا شکرت ازت سپاسگزارم 😍🌷🌸