امشب شبه قدره دوستم استوری گذاشتم حلال کنید و اینا منم گفتم حلال کن تا حلال کنم اونم گفت ای باج بگیررر(شوخی بود همه اینا) بعدش گفت یه دلخوریه ریزی هم که میزنم به بیخیالی و بهش فکر نمیکنم منم گفتم یعنی حلال نمیتونی بعدش فقط یه استیکر فرستاد و هیچ نگفت منم گفتم خیل خب باشه و همین
سه شب پیش گفت ازت دلخورم بهش گفتم خب بگو چی شده گفت ولش کن و الان نمیگم منم هیچ نگفتم گفتم هر وقت خواست خودش بهم بگه من زیاد اصرار نکنم اخه خودمم نمیدونم چیکار کردم ناراحت شد تو چتامونم هیچی نبود خیلی عادی بودیم فقط یادمه طرف فراگیر نیم ساعت مونده به اخر تایم مهلت ثبتنام بهش گفتم که ثبتنام کنه گفت خو چرا زودتر نگفتی منم گفتم خودمم همین نیمساعت پیش ثبتنام کردم تا خودم ثبتنام شدم بهت خبر دادم
تازه خودمم رفتم همه کدای رشتشو براش پیدا کردم فرستادم که سریع کارشو بکنه ولی خب گفت فقط ۵ دقیقه مونده وقت نیست منم گفتم ببخشید خودمم دیر اقدام کردم و اینا گفت مهم نیست همیننن فقط همین بعدش سه چهار روز بهم پیام نمیداد بعدش گفت سر موضوعی دلخورمم و بهمم نگفتم سر چی
منم بهم برخورد که امشب بهم گفت میزنم به بیخیالی انگار خیانت کردم با خودم گفتم وقتی مشکلو نمیگی که حلش کنیم پس یعنی دوس داری دلخور بمونی منم ارث بابامو نخوردی که بگم عمدی ناراحتت کردم پس مشکل من نیست دیه هم ولش کردم ولی خودم حلالش کردم ولی ناراحتم ک اون حلال نکرده نکنه دعام قبول نشه