2777
2789

بیایین دسته جمعی واسه حاجت روایی همدیگه دعا کنیم 

ایشالله همگی حاجت روا بشیم 🤲🤲🤲

انشالله همگی حاجت روا شید عزیزانممم 😭

تو رو خدا تو رو قران خیلی دعام کن 

الان دو بار ازدواجم به هم میخوره با دو نفر تا پای عقد میریم کلا همه چی خراب میشه

مهر این خواستگار اخریم به دلم هست و ایشون هم همینجور

تو رو خدا تو رو قران خیلی خیلی دعام کن انشالله سر مهریه و همه چی بین بزرگترا توافق شه و انشالله تا همین عید فطر ۱۴۰۱ عقد کنیم منو عشقم با هم ، تو رو خدا دعا کن و خدا رو به عشق بین حضرت علی و فاطمه زهرا قسم بده انشالله روز به روز بیشتر عاشقم بشه و هیچ وقت بهم خیانت نکنه و به غیر من هیشکیو نخواد و هیشکی به چشمش نیاد و همیشه عاشقم و وفادار بهم باشه عشقم و هیشکی و هیچ اتفاقی نتونه بینمون جدایی بندازه و همیشه کنار هم خوشبخت و عاقبت به خیر باشیم و عشقم فقط همسر من و قسمت من و بعد ازخدا از همه ی دنیا بیشتر عاشقم باشه و همه جوره بخوادتم به حق محمد و آل محمد 😭 و انشالله از هم صاحب اولاد سالم و صالح بشیم و فقط مرگ بتونه باعث جداییمون شه 😭😭😭😭😭و تو رو خدا خیلی دعام کنید من روز به روز بیشتر خوشگل و و جذاب و قشنگتر بشم 😭😔🙏

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8514832/تو-رو-خدا-ی-سوره-قدر-متن-برا-شفای-پدرم-می-خونید-پدرم-سرطان-داره-لایک-کنید-منم-بر

🌼 معبودم چگونه بخوام تو را و من منم و چگونه قطع کنم امیدم از تو و تو تویی 🌼 معبودم زمانی که نخواستم از تو پس عطا فرمودی به من ، پس کدام کس است که درخواست کنم عطا کند مرا 🌼 معبودم هرگاه نخوانم تو را پس حاجتم برآوری ،پس کیست آنکه بخوانم او را حاجتم برآورده کند 🌼 معبودم هرگاه زاری نکنم به سوی تو تا رحم کنی به من ، پس کدام کس زاری کنم بسوی او که تا آنکه رحم کند 🌼 معبودم چنانچه شکافتی دریا را برای موسی (ع) و نجات دادی او را میخواهم از تو اینکه رحمت فرستی بر محمد(ص) و آل او 🌼 و اینکه مرا نجات دهی از آنچه من در آنم و گشایش دهی به من ، گشایشی زودتر و نه دیر بفضل و رحمت خودت ای رحیم ترین رحم کنندگان 🌼 الهم صل علی محمد و آل محمد 🌼

برا سلامتی  منو خانوادم  دعاکنین ......دعا کنین یکم  وضع مالی مون خوب بشه.....خیلی  اوضاع  مون داغونه😔😔😔😔محبوبه نامی  هست برا ایشونم دعا کنین لطفا ......مریض هستن

.....دو فرزند ۴ساله    ۸ماهه

برای آرامش وسلامتی وهدایت ومشگل گشاییه خودم خانواده ام وعزیزانم وهمه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 

خواهشا دعا کنید خدا سلامتیمو بهم برگردونه🥺🙏🏻💙

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
قُلْ يَا أَيُّهَا الْکَافِرُونَ «١» لا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ «٢» وَلا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ «٣» وَلا أَنَا عَابِدٌ مَا عَبَدْتُمْ «۴»وَلا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ «۵» لَکُمْ دِینُکُمْ وَلِيَ دِینِ «۶»
🌹
قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ «١» اللَّهُ الصَّمَدُ «٢» لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ «٣» وَلَمْ يَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ «۴»
🌹
قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ «١» مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ «٢» وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ «٣» وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ «۴» وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ «۵»
🌹
قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ «١» مَلِکِ النَّاسِ «٢» إِلَهِ النَّاسِ «٣» مِنْ شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ «۴» الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ «۵» مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ «۶»

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔