2821
2789
عنوان

کمکم کنید رفیقم.....

87 بازدید | 9 پست

یه رفیقی دارم که دو ساله باهم رفیقیم . من همه جوره تو سختیاش کنارش بودم.. وقتی ناراحت بود یا از چیزی میترسید زنگ میزدم انقدر باهاش حرف میزدم که اروم شه.. گاهی هم دعوا داشتیم که خب عادی بود... دو هفته پیش یهو تو مدرسه گفت برو جلو بشین مبینا (دوست مشترکمون) بیاد پیشم یهو جا خوردم ولی خب رفتم نشستم الان یجوری باهاش جیک تو جیک شده انگار نه انگار منم هستم. همیشه از بقل کردن بدش میومد ولی تا مبینا رو میبینه میپره بقلش .. الان ۱ هفته اس بهم پیام نداده اما هر روز با مبینا چت میکنه . انقدر حالم روحیم بده که امروز بابام برا اینکه حالم خوب شه کلی خوردنی خرید گفت غصه ات نباشه.... بگید باهاش چکار کنم؟

سعى كن با نبودش كنار بياى 

كارهايى كه براش كردى رو فراموش كن 

ميشه يه دونه صلوات براى حل مشكلم بفرستى ؟ خيلى خوبى 💛 / آيدى كمدام han nah عه بيا يه چى ازم بخر ديگه مرامى و معرفتى 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیتونم هر روز تو مدرسه میبینمش سختمه رفیقمه😭

آره سخته 

البته عزيزم انگارى اون فك نميكنه رفيقته

ينى شواهد ميگه پدرت رفيق تره تا اون عزيزِ دل انگيز 

ميشه يه دونه صلوات براى حل مشكلم بفرستى ؟ خيلى خوبى 💛 / آيدى كمدام han nah عه بيا يه چى ازم بخر ديگه مرامى و معرفتى 
بابام که عشقه بعضی وقتا تو‌ تاپیکام ازش غر میزنم ولی واقعا ماهه

خدا حفظتون كنه 💛

سعى كن از چيزاى ديگه لذت ببرى عزيزم ، يه روزى دلت برا غصه اى كه الان ميخورى ميسوزه 😘