2777
2789
عنوان

شب قدره بیاین برای همدیگه دعا کنیم

139 بازدید | 24 پست

سلام امشب شب قدره.یکی از بهترین شب ها.امشب در رحمت برامون باز میشه و فرشته ها منتظرن تا ما فقط دعا کنیم تا برامون بنویسن.بیایین تا میتونین برای همدیگه دعا کنیم.میگن اینطوری دعات زودتر مستجاب میشه.من دعا میکنم ان شاالله از بچه های نی نی سایت هرکی مشکل مالی داره یا خانوادگی داره یا بچه دار نمیشه خدا خودش مشکلشو حل کنه.ان شاالله همه مریضا شفا پیدا کنن بچه تا تی جون که پسرش فلج هس رو خودت شفا بده.بیایم کینه و نفرت رو از خودمون دور کنیم که انشالله بعد از شب قدر هممون به خاطر دعاهامون و گریه هایی که کردیم پاک بشیم.

برات دعا میکنم توهم برام دعا کن رابطمون بهترشه همو ببینیم مشکلاتمون حل شه:)

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا برای خوشبختی و سلامتی و عاقبت بخیری من و خانوادمم هم دعام کنید 

دعام کردین ریپ بزنین اسم بگین حاجت بگین منم براتون سوره قدر میخونم

ان شاءالله همگی حاجت روا بشیم🙏🤲 

لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲   به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند   تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشم     گاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود       🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج              

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

❤️💫یارَفیقَ من لا رَفیقَ لَهُ 💫❤️. 🥀
بچه ها برای من دعا کنید بعد چن سال نازایی دکترا کلا جوابم  کرده بودن باردار شدم ب لطف خدا مهربو ...

ان شالله به حق ۱۴ معصوم سالم میاد بغلت.نگران نباش .من همه آرزوهامو این شب قدر خدا برام درست کرده.خیلی شب عزیزیه

اللهم عجل لولیک فرج 🌸 برای حاجت دل منم دعا کنید

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼