2777
2789
عنوان

❤شب قدر❤

95 بازدید | 14 پست

سلام طاعات و عبادت قبول درگاه حق ان شاءالله

الهی به حق همین شب عزیز همه حاجت روا شین

سوره قدر هر چقدر میخونین پست کنید دعا در حق دیگری زودتر اجابت میشه... التماس دعا🌹

من صد مرتبه ❤

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس خوشبخت شی 

میشه واسه منم دعا کنین به زودی زود عروس شم اسمم طاهره اس تورو خدا

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها خیلی خواسته ها دارم .خدا تا زمده ام سایه خکدص و همسرم رو بالا سرم‌نگه داره .خدا به من و همسرم بچه سالم وصالح بده و مارو بالا سرش نگه داره تا جابجاش کنیم .بخت خواهرم جای خوبی باز بشه .داداشم کترش درست شه و از بیکاری در بیاد و پیشرفت کنه و موفق بشه.اون خواهرم که ازدواج کرده و مشکلات داره مشکلاتش حل شن.الهی آمین‌.خدایا حاجت جمع و حاجت منو روا کن.الخی آمین

برا ماهم دعا کنید لطفا مامانم ای وی اف کرده بچش سالم بدنیا بیاد منم کنکور دارم  انشالله ...

چشم ان شاءالله که به حق همین شب عزیز حاحت روا شین❤

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس خوشبخت شی  میشه واسه منم دعا کنین به زودی زود ع ...

چشم الهی که خوشبخت شی❤ممنونم عزیزم 

برا منم دعا کن خوشبخت بشم  و کنکور اونچه که میخوام خدا منو توش قبول کنه که دل پدر ومادرم شادشه

الهی امین ان شاءالله که حاجت روا شید عزیزم ❤

بچه ها خیلی خواسته ها دارم .خدا تا زمده ام سایه خکدص و همسرم رو بالا سرم‌نگه داره .خدا به من و همسرم ...

الهی امین ان شاء الله که حاجت روا شید❤