mina111111 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 2021 عنوان دعایی مجرب برای حاجت گرفتن 103 بازدید | 3 پست الهی به حق امیر المؤمنین که امشب بهترین ها براتون نوشته بشه اگه حاجت مهمی دارین یک مرتبه سوره واقعه رو بخونین بعدش یک مرتبه قل هو الله و هفت مرتبه یا الله بگین و حاجتتون رو بخواین خیلی خیلی مجرب 1401/01/31 | 21:48 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 دلت شاد باشه به حق امام رضا هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس خوشبخت شی میشه واسه منم دعا کنین به زودی زود عروس شم اسمم طاهره اس تورو خدا الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
mina111111 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 2021 دلت شاد باشه به حق امام رضا هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق ابولفضل عباس خوشبخت شی م ... حتما طاهره ی عزیزم الهی به حق صاحب این شب که تا آخر ماه مبارک به خواسته دلت برسی این دعا که گفتم بخون خیلی مجرب ۱۰ دقیقه هم بیشتر زمان نمیبره
bhztah عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18854 حتما طاهره ی عزیزم الهی به حق صاحب این شب که تا آخر ماه مبارک به خواسته دلت برسی این دعا که گفتم بخو ... هزار برابر خوبیتو بهت بده خدا چشم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین