2777
2789

بچه ها بنظرتون جن عاشق یا همزاد وجود داره؟؟؟؟ اگ برای کسی پیش اومده بگه لطفا 

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

ما داریم دوتا ازین مورد😐

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

آره 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه داشتی؟

تو ۱۵ سالگی

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
تو ۱۵ سالگی

ببین من چندوقتیه هرچی بشه میفهمم یا تو خاب یا تو ذهنم هی میاد خ دارم اذیت میشم امروز ی اتفاقی افتاد داره مخم سوت میکشه نمیتونمم کاری کنم

مثلا ی اتفاقی بیفته طرف میفهمه من چندوقتیه ی طوری شدم

نه بابا اصلا همچین چیزی نیست فقط وفقط اذیتو ازاره یکیشون چند ساله که گوشت گوسفند یا گاو نمیتونه بخوره تشنج میکنه هرچی دکتر میرفت هرکی یه چیزی میگفت دیگه بردن پیش یه اقایی دعای قرانی مینوشت گفت همراه داره نمیزاره بخوره یه سوره نوشت براش حالش بهتره ولی گوشت واین چیزا تعطیل

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
ببین من چندوقتیه هرچی بشه میفهمم یا تو خاب یا تو ذهنم هی میاد خ دارم اذیت میشم امروز ی اتفاقی افتاد ...

ربطی ب همزاد نداره این

چیه پس 

شاید چاکرا هات فعال شدن و خیلی دلایل دیگه 

آره وجود داره من پرواز روح هم داشتم خوب شد برگشتم 😥

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

شاید چاکرا هات فعال شدن و خیلی دلایل دیگه 

مخم داره میترکه . ی صداهای میاد تو ذهنم که حقیقت میشه یا خابای ک عینش اتفاق افتاده من نمیدونسم میفهمم