2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میشه بگی بیزحمت 

یدونه گوش پاک کن بگیر دستت روز اول فقط سعی کن بکشیش اطراف اونجا تا ترسیت خوب بریزه

جلو آینه کگل بزن

روز دوم سعی کن با آرامش کامل گوش پاک کن رو یکم ژل روان کننده بزنی ی ذره بفرستیش داخل اگ نتونستی اصلا ناامید نشو با همون یکی امتحان کن انقدر تمرین کن تا ترسات بریزه

اگ این مراحله رو گذروندی دوتا گوش پاک کن بذار ی لایه ظریف پنبه بکش دورشون و دور پنبه نخ بپیچون ک باز نشه بعد سلفون بکش روش

یکم باز ژل بزن ببین از ابتدای سوراخ تا داخل واژن مسیرش رو ب بالاس یعنی سر گوش پاک کن رو یکم شیب بده ب بالا

اره میشه بگی بیزحمت 

دفعه ی بعدش دیگه دوتا گوش پاک کن رو نذار جفت هم نوک گوش پاک کن هارو بذاز کنار هم یعنی اولی رو میزاری در امتدادش دومی یکم پنبه باز میپیچونی

بعد دفعات بعدی رو قطر پنبه رو یذره یذره زیاد کن نری از اول قطرشو زیاد بزاری

اگ ترسیدی خب ب خودت فشار نیار انقدر تمرین کن تا بتونی

من۲سال و نیم درگیر بودم بعد با همین تمرین تو دوماه درمان شدم

اره میشه بگی بیزحمت 

هر سوالی داشتی بیا ازم بپرس

ی چیزی بت بگم البته ببخشید دیلا ک اصلا دردی نداره من با اینکه هرجا بردنم خوب نشدم و بدنم از ترس میلرزید و قفل میشد بار اول هم از دیلا ترسیدم اما دیدم ععع خیلی راحته من هرچی دیلا بزرگتر امتحان میکردم بازم اون قسمت بازتر میشد و راحت بود فقط بار اولی ک دیلاهای بزرگ رو امتحان کردم همون لحطه اولشون یکم حس اینکه بهم فشار اومد رو داشتم اما درحدی نبود ک حتی اون لحظه پاپس بکشم

بعد خود رابطه واقعی رو انجام بدی میبینی حتی اون یذره فشار دیلاهای بزرگ رو هم نداره

هرسری نیم سانت ب قطر دیلا اضافه کن ب این روش ک پنبه بیشتری بپیچونی دورش

خوش بحالتون کاش منم بتونم غلبه کنم

من یک ادم ترسویی بودم همه میشناختنم

بعد این ماجرا خوب ک شدم کلا تو همه چی قوی شدم

بهت اطمینان میدم میتونی

اگ خودت بهونه نیاری

هرکجا از حرفامو متوجه نشدی بگو تا کاملتر توضیح بدم

دوستم با این روش توی۱۴روز خوب شد

ببين من داشتم از غصه ميمردم اين حرفا رو هم امتحان كردم انگشت و اينا فايده نداره 

ژل لوبريكانت كه افتضاح ترين چيز 

فقط روغن زيتون بمال به آلت همسرت 

و فقط بايد خودت بخواى 

شما روى شوهرت بشين مثل بازى ريز ريز هر شب ى مقدار بكن داخل