2777
2789
عنوان

دکتر برای جراحی پلک در همدان

| مشاهده متن کامل بحث + 9850 بازدید | 21 پست
فقط هرجا رفتی دکتر عابدی نرو. ایشون فقط پولکی هستند. خاله من رفت گفت باید عمل کنی و چربی جمع شده و پ ...

من تو دامش افتادم و چشمم نابود شد با این که اصلا نیاز نداشتم خدا لعنتش کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط نرین پیش ناصر عابدی من بدبخت شدم چشمام تو خواب باز میمونه اصلا بلفاروپلاستی نیاز نداشتم گفت بیا عمل کن گفتم فرم چشمم عوض میشه گفت نه گفتم قیافه بهتر میشه گفت آره فرم چشمم کاملا تغییر کرد چشمام بادومی و درشت بود گرد شدن و ریز گند زد به زندگیم وچهره م وحشتناک شد و زیباییمو گرفت من موندم و بی خوابی و افسردگی شبها از چشمام اشک میاد 

دکتر عابدی خییلی خوبه ک..ما تمام پرستاران بیمارستان بوعلی پیش ایشون عمل کردیم.از کشورهای اروپایی و ت ...

به خاطر این دروغایی که شما نوشتی من افتادم تو دام و عابدی زیباییمو گرفت 

فقط هرجا رفتی دکتر عابدی نرو. ایشون فقط پولکی هستند. خاله من رفت گفت باید عمل کنی و چربی جمع شده و پ ...

دقیقا این بلارو سر من آورد یک میلیون  ازم گرفت که گیر کنم وقتی میری برا عمل اول پولو میکشه که گیر بیفتی بعد رضایتنامه میده امضا کنی با چرب زبونی هم مشاوره میده که حتما عملت کنه همه نظرات منفی رو حذف میکنه تو پیجش یه نظر منفی هم نیست چون حذف میکنه. ناراضی ها هم میزنه بلاک میکنه و تهش هم یه جواب میده میگه برو شکایت کن. به هیچ وجه با زندگی خودتون بازی نکنید این دکتر جز پول هیچ چیزو نمیبینه. اگر پزشک وجدان کاری داشته باشه بیخود طرفو نمیبره زیر تیغ کافی بود به من بگه تو نیاز نداری برو بوتاکس کن زندگیمو جهنم کرد

دکتر عابدی خییلی خوبه ک..ما تمام پرستاران بیمارستان بوعلی پیش ایشون عمل کردیم.از کشورهای اروپایی و ت ...

شما با این تبلیغاتت منو گمراه کردی امیدوارم جوابشو پس بدی عابدی منو بدبخت کرد