2777
2789
عنوان

دکتر برای جراحی پلک در همدان

9837 بازدید | 21 پست

سلام، دوستان لطفاااا اگر کسی دکتر متخصص پلک برای جراحی پلک میشناسه توی همدان بگه که از نزدیک هم کارشو دیده باشه، از بستگان، آشنا، دوست و... یا اینکه خودش عمل کرده باشه که چه بهتر که تجربه ش رو بهم بگه ممنون

دکتر ناصر عابدی و علی رحیمی خیلی شنیدم نمیدونم کدوم بهتره 

و اینکه سنم کمه و ارثی چشام فقط پف داره ولی افتاده نیست و درشته، میخام دکتر حاذقی باشه که کامل چربی برداره و درست عمل کنه و قرینه باشه و کلا مشکلی پیش نیاد و من فقط نگرانیم بابت موندن جای بخیه س:((( میشه قبلش آزمایش کرد که جای بخیه روی پوست میمونه یا ن؟؟ 

ممنون میشم کمک کنیدد❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هم عمل کردی پزشکتو معرفی کن، گرچه خودم اصلا با دکتر عابدی اصلا حال نکردم 😂

دکتر عابدی خییلی خوبه ک..ما تمام پرستاران بیمارستان بوعلی پیش ایشون عمل کردیم.از کشورهای اروپایی و تهران و آمریکا بیمار دارن.

فقط هرجا رفتی دکتر عابدی نرو. ایشون فقط پولکی هستند. خاله من رفت گفت باید عمل کنی و چربی جمع شده و پلکت افتاده. خاله م رفت دو تا دکتر دیگه تهران هردو با اینکه این عمل رو انجام می دادند گفتند اصلا نیازی به عمل نیست. همونجا هم که برید مطب به زور ازتون یک میلیون پول بیعانه عمل میگیری حالا اگر به هر دلیلی نخوای عمل نکنی پس گرفتن پولت با خداست. اینقدر بهت فشار میارن که همونجا مجبور میشی پول رو پرداخت کنی. اینها هم که میان میگن خوبه از منشی هاش هستن برید چک کنید عین همین نظر تو تمام سایتها نوشتن 

فقط هرجا رفتی دکتر عابدی نرو. ایشون فقط پولکی هستند. خاله من رفت گفت باید عمل کنی و چربی جمع شده و پ ...

کاملا مشخصه که دروغ میگین. بیشترین عملهای زیبایی پلک غرب کشور در کلینیک دکتر عابدی انجام میشه و همه هم راضی هستن. 

کاملا مشخصه که دروغ میگین. بیشترین عملهای زیبایی پلک غرب کشور در کلینیک دکتر عابدی انجام میشه و همه ...

اصلا هم معلوم نیست تو از منشی هاش هستی که تو همه پست ها هستی🤣🤣🤣

من شکایتم تو وزارت بهداشت ثبت شد وقتی رفتن مطب منشی زنگ زده بود مثل موش عذرخواهی میکرد بخاطر کاری که کرده تا رضایت ندادیم پشت تلفن به مسئولی که رفته بود مطب به غلط کردن افتاد. خداروشکر خیلی وقتها پیگیری‌ها جواب میده.