2777
2789
عنوان

ماهانه چقدر نت مصرف می کنید؟

96 بازدید | 14 پست

.

تاپیک های سم تگم کنید😁😆دوست عزیزی که ریپ میزنی و جوابت و نمیدم من زبان حیوانات رو بلد نیستم😊😉یکم از خودم بگم😌😌اسمم دیانا لطفا نگید لیمو ترش🤪😁یک عدد دختر پرحاشیه هستم🤌😑تمام شد و البته یادت نره همینطور پرنسس بابام👑👠مخالف حضور آقایون در نینی سایت😐😒لطفا آقایون داخل تاپیک های من نیان😊با افتخار دومین کاربری🍃🤲ویونا و آرسام من🫂⛓یادتون نره که یدونه خواهر بزرگ و مجرد دارین🍭💫که تا آخر عمر پایست🤪🥳تیکر تولدمه🎁🍰کادو ها یادتون نره💜💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر ۳ماه ۱۸گیگ

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

قبلن ده گیگ یه ماه رو تو دو هفته تمام میکردم

الان دیگه با شارژ میام نت گاهی اوقات 

بخند؛ هیچکس به غمت اهمیت نمیده. آرامش است عاقبت اضطراب ها(بالاخره مام لطف خدا شامل حالمون شد ک فصل دو دار بشیم و از دورهمی خالی  به دورهمی دو ارتقا پیدا کنیم؛ باشد ک فصل سه دار نشویم چون که دیگر نه دل و دماغی برا زدن کاربری باقی میماند و نه شماره ای )

بچه ها یه سوال یکنفر است که از اول مهر ۱۴۰۰ داره همش بهم زنگ میزنه جواب می دم میگه ببخشید اشتباه شد یعنی هر روز زنگ میزنه چیکار کنم؟

تاپیک های سم تگم کنید😁😆دوست عزیزی که ریپ میزنی و جوابت و نمیدم من زبان حیوانات رو بلد نیستم😊😉یکم از خودم بگم😌😌اسمم دیانا لطفا نگید لیمو ترش🤪😁یک عدد دختر پرحاشیه هستم🤌😑تمام شد و البته یادت نره همینطور پرنسس بابام👑👠مخالف حضور آقایون در نینی سایت😐😒لطفا آقایون داخل تاپیک های من نیان😊با افتخار دومین کاربری🍃🤲ویونا و آرسام من🫂⛓یادتون نره که یدونه خواهر بزرگ و مجرد دارین🍭💫که تا آخر عمر پایست🤪🥳تیکر تولدمه🎁🍰کادو ها یادتون نره💜💫