2777
2789

سلام یه سوال دارم خانمی که بالای ۵۵ سال باشه ولی تحصیلاتش تا پنجم دبستان باشه کجا باید مراجعه کنه برای ادامه تحصیل تا دیپلم و اینکه هزینه ش حدودا چقدر میشه ممنون

آها و اینکه احتمالا مدارک تحصیلی نداره چطوری می فهمن از کدوم کلاس باید بشینه آیا آزمونی چیزی وجود داره؟

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اموزش و پرورش منطقه تون برید میفرستنشون نهضت سواد اموزی

آخه نهضت سواد یاد میده ایشون سواد دارن و مطالعه هم دارن اما دیپلم می خوان بگیرن

قبلا می دونم مدارس غیرانتفاعی شبانه داشتن ولی اینجا دو تا مدرسه نزدیکمون زنگ زدم گفتن فقط برای دانش آموزای خودشون که افتادن کلاس دارن و اطلاعی نداشتن

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من
عزیزم تشریف ببرید مدارس شبانه

هزینه ش رو اطلاع دارین چقد میشه؟