2777
2789
عنوان

کسایی که به راحتی ...

226 بازدید | 17 پست

دل میشکنن، بنظرتون تا حالا دلشون شکسته ؟! 

پ.ن: آدم ضعیف و احساسی ای نیستم . به شدت درونگرام . فقط نی نی سایت درد و ‌‌دلام رو میگم  

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 

خدا هست اون بالا برام مهم نیست

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه 

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
آره خب . دلت چرا شکسته؟ 

چی بگم 

فقط می‌تونم بگم چنین افرادی اصلا درک ندارن . افرادی که دلم رو شکستن میتونم بگم نه براشون مهمم نه دیگه برام اهمیتی دارن . از این بابت خوشحالم که تجربه ای شده برام 

چی بگم  فقط می‌تونم بگم چنین افرادی اصلا درک ندارن . افرادی که دلم رو شکستن میتونم بگم نه براش ...

عزیزم . گاهی باید دید و گذشت و رفت. تو نمیتونی بقیه رو کنترل کنی ک دل نشکنن یا آدم خوبی باشن. رها کن. فقط دل بسپار به خدا‌ 

مثلا شما به چ کاری میگید دل شکوندن؟

من هر کاری انجام میدم برای دوست داشتن فردی بود که ازم درخواست کمک کرده نه فقط برای جبران کارم در آینده . 

این افرادی که دلم رو شکستن از هر کسی بیشتر ادعای دوست داشتنم رو میکردن اما حالا بعد چندین سال به کار خیلی کوچیک که انجام دادنش مثل آب خوردن بود خیلی راحت بگم گفتن . نچچچچ ‌ 

عزیزم . گاهی باید دید و گذشت و رفت. تو نمیتونی بقیه رو کنترل کنی ک دل نشکنن یا آدم خوبی باشن. رها کن ...

بله همینطوره  . چی بگم 

مرسی 

هر کسی یبار دلش شکسته 🥲👨🏻‍🦯  مهم اینه کینه به دل نگیریم ✨🌱

دلشون شکسته و دل میشکنن؟! 

بله همینطوره کینه به دل گرفتن خوب نیست 🙏🏻