2777
2789
عنوان

سپردن به خدا❤️

53 بازدید | 2 پست

معجزه سپردن به خدا واقعا قشنگه❤️ واقعا عجیبه و واقعا نجات دهنده ...

یادمه پارسال این موقع ها یه چیزی رو از خدا میخواستم خیلی نذر کردم خیلی التماس کردم خدا رو خیلی توسل کردم 

اتفاقا خدا در بهترین شرایط اون رو بهم داد اما کنارش مو به مو بهم نشون داد چرا به صلاحم و این بار من با قدرت با عقل و قلب تصمیم گرفتم و رها کردم در اوج اعتماد به خدا و به خدا سپردم و اجازه دادم خدا خودش هر آنچه صلاح می‌دونه قسمت من قرار بده ...❤️

همیشه دیگه تلاش میکنم رضای من همون چیزی باشه که خدا بهش راضیه نه کمتر و نه بیشتر چون که خدا برات بچینه قشنگ تره ❤️

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

پارسال این موقع حالم خیلی بد بود یکی از عزیز ترین هام ازم دور بود و من کاری از دستم بر نمی اومد .خیلی دعا کردم خیلی گریه کردم ولی در نهایت فقط به خدا سپردم چون از دست منه بنده کاری ساخته نبود .الان دو روزه که برگشته من دیگه شبا راحت میخوابم‌ خیلی خوشحالم 

قند روزای تلخ منی دخترم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.