2777
2789
عنوان

نقد کردن چک زودتر از موعد

6737 بازدید | 30 پست

سلام دوستان

اولش،بگم لطفا فقط سوالمو اگه اطلاع دارید جواب بدید.

من چک دارم از یه حساب معتبر ۱۰۰ میلیون برای ۱ خرداد.

کسی رو میشناسید زودتر از موعد چک رو نقد کنه و یه درصدی ازش کم کنه؟

گرفتار شدم به پولش زودتر نیاز دارم.

اگر میشناسید ممنون میشم راهنمایی کنید

اگه صندوق ملل یا بانک صادرات حساب داشته باشی بهت میدن بهش میگن خرید دین

آقا هستم آقا هستم آقا هستم خانم ها من آقا هستم وامااااا. گناه من خندادن بود گناه شما ترکاندن و امااااا غافل از اینکه منم خدایی دارم با سیم کارت فراوان و اماااااااا از دادن هر گونه کلمات رکیک عزیزم   و اینا خود داری کنید   از دادن عکس هم معذوریم چراا چون ممکنه در حین دیدن عکس مشغول غذا درست کردن باشید و انگشت پلو بخورید با تشکر مستر مشهدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه صندوق ملل یا بانک صادرات حساب داشته باشی بهت میدن بهش میگن خرید دین

چقدر اکتیوی 

امروز چندبارکاربریتون دیدم 

چه ساده دَر گِـردبادِ غَـم گُـم گَـشـت؛قاصدکی که در گوشش، آرزوها خوانده بودم...❤#
چقدر اکتیوی  امروز چندبارکاربریتون دیدم

من همیشه اکتیوم دوست خانم معلم 

آقا هستم آقا هستم آقا هستم خانم ها من آقا هستم وامااااا. گناه من خندادن بود گناه شما ترکاندن و امااااا غافل از اینکه منم خدایی دارم با سیم کارت فراوان و اماااااااا از دادن هر گونه کلمات رکیک عزیزم   و اینا خود داری کنید   از دادن عکس هم معذوریم چراا چون ممکنه در حین دیدن عکس مشغول غذا درست کردن باشید و انگشت پلو بخورید با تشکر مستر مشهدی