من ک از صبحه مردم ..بیاین براتون اسید خالص اوردم😃😂😅
میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانموقتی چشمباز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
بخدا من و تو منحرف نیستیم قشنگ مشخصه منظور دارن 🤣🤣🤣
اره من همون اول میخاستم بگم ولی گفتم شاید من اشتباه میکنم ولی تو ک گفتی مطمعن شدم دیگه😂
فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هرجای دنیایی دلم اون جاست من کعبمو دور تو میسازم من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن دیگ اونقدم چشم و گوش بسته نیستم تا حدودی میدونم (البته ب لطف فضای مجازی😐) ولی اینو هر چی دیدم نفه ...
خیییلی نگاه کن هی زوم کن و برگرد تاشایدبفهمی😐
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هرجای دنیایی دلم اون جاست من کعبمو دور تو میسازم من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
ببین من هرچی دیدم نفهمیدم مثلا اگ یکی بگه منظورش فلان چیزه متوجه میشم ولی من هرچی نگاه میکنم چیز خا ...
بابااااا اونگردالیه وسط انگشتای دختره رو ببین
کشتیمون دیگه😑😑
1
5
10
15
20
25
30
35
40