2777
2789
عنوان

دعا نویس

101 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها کسی دعا نویس خیلی خوب میشناسه بهم معرفی بکنید ممنون میشم 

سلام دوستان این کاربریمو تازه پیدا کردم گفتم حیفه برا چند سال پیش هس بزا از این استفاده کنم این اولین کاربری بود که باهاش اومد نی نی سایت برا همین اسم کاربری رو همینجوری یه چی زدم من همون @فرشته_مهربون123 هستم♥مخلص همگی ✋🏻✋🏻😂

اگه شماره دارین بهم میدین ممنون 

سلام دوستان این کاربریمو تازه پیدا کردم گفتم حیفه برا چند سال پیش هس بزا از این استفاده کنم این اولین کاربری بود که باهاش اومد نی نی سایت برا همین اسم کاربری رو همینجوری یه چی زدم من همون @فرشته_مهربون123 هستم♥مخلص همگی ✋🏻✋🏻😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تاپیکت ممنوعه نی نی یار برخورد میکنه 

ببخشید ولی.واقعا لازم. دارم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

عزیزم دعانویس زندگیتوداغون میکنه .ازخداکمک بخواه نه ازبنده ش .

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ببخشید ولی.واقعا لازم. دارم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

میدونم ولی نی نی یار متوجه بشه تعلیق میکنه چه اونی که معرفی کرده چه اونی که تاپیک زده

بهترین دعانویس قرآنه عزیزم

شبای قدر نزدیکه از خدا بخواه هر چی و که میخوای

قرآن و بخون از دعای صد تا دعانویس بهتره

انشالله مشکلت حل بشه به حق این شبهای عزیز 

دعا نویس هیچ خیر و برکتی وارد زندگیت نمیکنه . بدتر همه چی رو خراب تر میکنه ..... واسه چند روز همه چی اوکی میشه و باز از اول هم بدتر میشه . مطمعن باش 

از خدا کمک بخواد . همه چی درست میشه و موندگار

کاربری دست دو نفره.