2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این کار نتیجه گرفتم 

تو حمونم وقتی ماسک یا نرم کننده میزنی با شونه شپش موهاتو شونه کن  نزدیک گردن  و پشت گوش  حتما حتما  

بعدش حتما  اتو مو بکش   

هر دفعه که  حموم میری رو بالشی ها و پتو ها و ملحفه هارو عوض  کن قبلی ها ام نیاز نیست  بشوری بزار تو افتاب تا ۲۴ ساعت بعدش  تو کیسه

سرتم هر جایی نزار 

لباساتم بشور 

نی  نی  یار  چه  مهربونه   / قدر منو میدونه  / منو تعلیق  میکنه  / بی  عذر  و  بی  بهونه  🙂🙃

ینی کراتین کرده بعدشپش گرفته؟

اگه شپش گرفته وامکانشودارید کراتین کنه جواب میده

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

تنها راهت اینه بری بشینی توی حموم ی روسری یا شال ی پارچه رنگ مشکی بزاری روی پات موهات دو اروم اروم جدا کنی و با شونه ، شونش کنی تاکید میکنممم شونه ؛ برس نه !

بعدش میتونی از تار و مار هم استفاده کنی و  سرکه سیب به موهات اسپری کن و با آب داغ موهات رو بشور ؛ برای لباس ها و خونه هم از داروخانه اسپری بگیر اسپری کنی اوکی میشه

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)