2777
2789

دوقلوهام تامدارس بسه هستن خوبن وتمیز همین که برن مدرسه شپش میگیرن هررررررکاری بگین میکنم وکردم ازدارو شپش سوس ماینز حمام روزی یک بار روغن زیتون شستن مدام البسته وپتو ودشک  کوتاه کردن موها با ماشین صفر حتی بنزینم ریختم روسرشون اما تا مدارس هستن شپشم هی میگیرن چکارکنم 

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه جدی؟چطور از بین میره؟ 

بهترین راه کار شونه زدن اونم شونه مخصوص داره با نرم کننده تو حموم یا با روغن زیتون قشنگ موهاتو چرب کن بعد با شونه دنده دار شپش موهاتو تقصیم کن شونه بکش ماله من اونجوری شپشا درومدن ولی تخماشون باید پاکسازی کنی خیلی زیاده اگه یه دونه بمونه شپش میشه من از اسنپ گرفتم 😔

آخرش چطوری رفت؟

من شامپو گرفتم باز خارش داشت سرم موهامم مث اسکاج شد با ریزش زیاد نشستم روغن زیتون زدم تو موهامو چرب چرب د شونه زدم مامانمم کمک کرد تو حمومم با نرم کننده ولی ۲ماه طول کشید تا رفت

من کراتین کردم متاسفانه درگیر شپش شدم 

از سرم پریم استفاده کردم خدایی نتیجه داد

و کراتینمم خراب نشد

نگران نباش اگه مواد خوبی برات زده باشن نمیره

فقط یادت باشه بعدش حتماااااا از اتو مو استفاده کن