دوقلوهام تامدارس بسه هستن خوبن وتمیز همین که برن مدرسه شپش میگیرن هررررررکاری بگین میکنم وکردم ازدارو شپش سوس ماینز حمام روزی یک بار روغن زیتون شستن مدام البسته وپتو ودشک کوتاه کردن موها با ماشین صفر حتی بنزینم ریختم روسرشون اما تا مدارس هستن شپشم هی میگیرن چکارکنم
خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهترین راه کار شونه زدن اونم شونه مخصوص داره با نرم کننده تو حموم یا با روغن زیتون قشنگ موهاتو چرب کن بعد با شونه دنده دار شپش موهاتو تقصیم کن شونه بکش ماله من اونجوری شپشا درومدن ولی تخماشون باید پاکسازی کنی خیلی زیاده اگه یه دونه بمونه شپش میشه من از اسنپ گرفتم 😔
من شامپو گرفتم باز خارش داشت سرم موهامم مث اسکاج شد با ریزش زیاد نشستم روغن زیتون زدم تو موهامو چرب چرب د شونه زدم مامانمم کمک کرد تو حمومم با نرم کننده ولی ۲ماه طول کشید تا رفت