2777
2789

سلام.من یه اشتباه خیلی بد کردم شلوارپسر یک سالو نیممو ایستاده میخاستم پاش کنم اولین پاچرو ک پاش کردم وقتی پاش میخاس بزاره زمین به سمت پایین پاش کشیده شد ویه صدای تق شنیدم همون لحظه بچم گریه بدی کرد و اصلا اروم نمیشد بعدش دیگ ک گزاشتمش زمین همین ک خاست راه بره نمیتونس روی اون پاش فشار بیاره و خورد زمین،بردم دکتر ازپاش عکس گرفتم گفتن شکستگی نداره واحتماااغضروفهای مچ پاش ضربع خورده آتل بستن چهارروز ک بود شب ک خواب بودیم پسرم پاشو باز کرده بود ولی بازم نمیتوتس راه بره و لنگ میزد واصلانمیتونس وزنشو روی پاش بندازه بعدش مادرشوهرم پاشو با روناس و تخم مرغ بست ولی فک میکنم هنوزم نمیتونه پاشو بزاره بچه ها دارم از خودخوری میمیرم همش تقصیرمن شد اگ اون موقع اون سهل انگاریو نمیکررم الان پسرم راه میرفت حیگرم اتیش میگیره وقتی میبینم چهاردست وپا میره الان یه هفته ازاونموقع میگذره میخام دوباره ببرمش دکتر ولی دارم دیوونه میشم همش ازخدامیخام ازعمر من کم کنه ولی بچم دوباره مثل قبل بشه توروخدا اگ‌کسی تجربه داره کمکم کنه

درست میشه

دنبه و خرما بکوب بزار روپاش

یا گوشت تازه بکوب بزار جایی که درد میکنه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اول از همه خودتو مقصر ندون 

اتفاقی بود که افتاده 

بعد هم چون توی عکی چیزی نبوده پس فقط ضربه خورده بوده 

احتمال زیاد پسرت الان از راه رفتن میترسه ولی درد نداره دیگه 

با بازی بازی و حواس پرت کنی بزارش روی پاش 

باید کامل حواسش پرت باشه ها

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

عزیزم اول از همه خودتو مقصر ندون  اتفاقی بود که افتاده  بعد هم چون توی عکی چیزی نبوده ...

چندبارسعی کردم این کارو بکنم ولی همین ک میخاد وزنش روی اون پاش بیفته لنگ میزنه و واقعا فک کنم دردداره

چندبارسعی کردم این کارو بکنم ولی همین ک میخاد وزنش روی اون پاش بیفته لنگ میزنه و واقعا فک کنم درددار ...

خب یکم دیگه صبر کن 

اگه باز خوب نشد اونوقت ببرش دکتر

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

باشه عزیزم مرسی فقط دعا کنید دوباره مثل قبل راا بره و خوب بشه ارم دیوونه میشم ازبس فکرم درگیرشه

نترس بچه س زود خوب میشه ولی اگه با آب نمک دوسه روز ماساژ دادی و خوب نشد بازم برو دکتر 

سلام عزیزم پسر منم دقیقا پاش اینطور شده ده روزه راه نمیره انگار درد داره توروخدا بگو چکار کردی برای ...

سلام عزیزم من وقتی عکس گرفتم خداروشکر نه شکستگی بود نه تاندوناش اسیب دیده بود دکتر گفت کوفتگی تا میتونی نزار روی پاش فشار بیاره که خدایی نکرده اسیب جدی تر نشه اتل ببند براش خودش به مرور زمان خوب میشه بعد دکتر بهم گفت پاشو چرب نکن چون دردش بیشتر میشه

سلام عزیزم من وقتی عکس گرفتم خداروشکر نه شکستگی بود نه تاندوناش اسیب دیده بود دکتر گفت کوفتگی تا میت ...

من دو بار عکس گرفتم مشکلی نداره فقط به قول شما کوفتگی هست 

اصلا راه نمیره خیلی غصه ام شده ...

از بچه شما چقد طول کشید تا راه بیوفتع؟

خدایا گاهی نگاهی...