2777
2789
عنوان

بچه هاتو روخدا بیاین کمک پیچ خوردگی مچ پای پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5712 بازدید | 24 پست
من دو بار عکس گرفتم مشکلی نداره فقط به قول شما کوفتگی هست  اصلا راه نمیره خیلی غصه ام شده ... ...

فک کنم ۲۰ روزی شد،زمان میبره فقط خودتو حرص نده.م" همش کارم گریه بود الکی الکی روحیمو خراب کردم فقط فشار زیاد نیاد رو پاش تاخوب بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نشو .ضمه گرم کن بذار یا نمک .با دستمال ببند پای بچه نسوزه .

شب قبل خواب خرما با چرب گوسفند و نصف کمتر قاشق غ. پودر  زردچوبه به کن بذار بمونه گرم نگه دار .نزار راه بره .یک هفته خوب میشه 

اونی که مادر شوهرت بسته نذار بیخوده.

خدایا... پسر من شبها عادت داره بلند میشه آب یا شیر میخوره میخوابه

دیشب صدام کرد که مامان شیر میخوام بلند شدم ببرمش آشپرخونه بهش شیر بدم

دیدم پاشو زمین نمیزاره .... وقتی میزاره ناله میکنه بعدم لنگون لنگون راه میره

بی دلیل.... نمیدونم چش شده بود.... شاید خواب رفته بود شاید بد خوابیده خشک شده

یک ساعتی خوابید دوباره بیدار شد انگار کلافه بود... بازم آب خواست ... بازم وقتی بلند شد نمیتونست پاشو زمین بذاره از دیشب دارم دیوونه میشم. از ساعت 3 بیدارم خوابم نمیبره.... هزار بار مردم و زنده شدم

نگران نشو .ضمه گرم کن بذار یا نمک .با دستمال ببند پای بچه نسوزه . شب قبل خواب خرما با چرب گوسفند و ...

سلام عزیزم ممنون ازنظرت این تاپیکم مال خیی وقت پیشه کوفتگی بود پاش بعد ۲۰ روزتقریبا خودش خوب شد

خدایا... پسر من شبها عادت داره بلند میشه آب یا شیر میخوره میخوابه دیشب صدام کرد که مامان شیر میخوام ...

شاید تو خواب پاشو زده جایی، یکی دو روز صبرکن شاید خوب شد اگ نشد ببرش دکتر یه عکس بگیر

عزیزم تاپیکم مال چن وقت پیشه الان خوب شده خداروشک دوبارعکس گرفتم و بردم دکتر اخرشم گفت کوفتگیه

خداروشکر

شاید ترسیده چون دور از جونش منم بچه بودم تصادف کردیم پام نمیذاشتم زمین با اینکه دکترا میگفتن پاش هیچی نیست

بردنم بازار کفشی که دوست داشتم خریدم راه رفتم

ببرش بازار بزار کفش انتخاب کنه همونجا پاش کن😆البته تجربه خودم بودا😂