2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش بحالت چطور جمع کردی بگو منم اونکارو کنم

به غیر از این پول 

من از خرجی هابی که شوهرم بهم میده توی کارتی که ازش استفاده نمیکنم تا حالا پنج تومن جمع کردم😍

وزن اولیه 108⬅️وزن امروز7۶⬅️وزن هدف 69
من از پول هابی که شوهرم به عنوان خرجی میده تا الان پنج تومن جمع کردم ولی این پول رو پدرم زمان مجردی ...

من شاݝلم ،خرجی نمیده هیچ پس انداز و طلا هم بخاطرش خرج کردم،هوف

آنکہ شیشه را کنار سنگ نگاهدارد ،نگہ دار من است💚
فکر خوبیه  شماره کارت😁✌️

اگه شهرتون محصول استراتژیک داره  میتونید روش کار کنید مثلا زعفران مال قاین بیرجند 

انجیر شیراز 

آقا هستم آقا هستم آقا هستم خانم ها من آقا هستم وامااااا. گناه من خندادن بود گناه شما ترکاندن و امااااا غافل از اینکه منم خدایی دارم با سیم کارت فراوان و اماااااااا از دادن هر گونه کلمات رکیک عزیزم   و اینا خود داری کنید   از دادن عکس هم معذوریم چراا چون ممکنه در حین دیدن عکس مشغول غذا درست کردن باشید و انگشت پلو بخورید با تشکر مستر مشهدی 
من شاݝلم ،خرجی نمیده هیچ پس انداز و طلا هم بخاطرش خرج کردم،هوف

عزیزم مردها همه همین هستن 

شوهر منم اگر بدونه همه رو ازم میگیره به نام خودش ثبت می‌کنه 

این پنج میلیون رو من دوسال زمان برده تا جمع کردم 

از پولی که میده برم بازار خریدم کنم مثلا 100تومن برای پس انداز خودم نگه میدارم که خداروشکر جمع شد .یه بار که به پول احتیاج داشت بهش گفتم من یک میلیون پس انداز دارم بهش که دادم تازه منو بدهکار کرد که چرا از من پول پنهان داشتی بعد از اون تصمیم گرفتم که دیگه اصلا بهش نگم و ندم 

روزی چقدر بهت میده

من دانشجو هستم مثلا اگر هفته ای دویست برای غذا و جزوه و اینا بهم بده 

از خونه غذا میبرم که هزینه غذا رو برای خودم سیو کنم 😁✌️

من دانشجو هستم مثلا اگر هفته ای دویست برای غذا و جزوه و اینا بهم بده  از خونه غذا میبرم که هزی ...

افرین من پس انداز میکنم ولی شوهرم می‌دونه همیشه پول دارم و هر دفه اومده ازم گرفته

عزیزم مردها همه همین هستن  شوهر منم اگر بدونه همه رو ازم میگیره به نام خودش ثبت می‌کنه  ...

پس همشون همینن ایش چقدر من ساده ام پس دیگ پول پس اندازم دو قسمت میکنم حداقل ی قیمتشو بتونم پنهان کنم

پس همشون همینن ایش چقدر من ساده ام پس دیگ پول پس اندازم دو قسمت میکنم حداقل ی قیمتشو بتونم پنهان کنم

آره عزیزم هیچکس نمیدونه ده سال دیگه تو چه موقعیتی هستش مطمئن باش اگر هر کاری برای مردها بکنی آخرش هم طرف خونواده خودشونن .مطممین باش روزی به پول احتیاج داری این پول به دادت میرسه 😋❤️

عزیزم مردها همه همین هستن  شوهر منم اگر بدونه همه رو ازم میگیره به نام خودش ثبت می‌کنه  ...

خوب کردی،به من پول نمیده تازه حقوقمم حساب میکشه همشم تو خونه خرج میکنم باید راهی پیدا کنم جمع کنم ،روزگاره مشخص تیست زن باید پول داشته باشه پس اندلز

آنکہ شیشه را کنار سنگ نگاهدارد ،نگہ دار من است💚