2777
2789

تا هر چی میشه جاشو جدا میکنه و اونور میخوابه حتی یه بحث کوچیک. تازگیا اینجوری شده قبلنا اگر من یکی دوبار اینکارو میکردم بهم میگفت کار خوبی نیست هرچی بشه باید کنار هم بخوابیم. الان من اینکارو نمیکنم ولی اون میکنه بعدشم تا چند روز قهره. منکه خسته شدم اگر مقصر بودم یا نبودم رفتم نازشو کشیدم خودمو کوچیک کردم دیگه نمیرم چند وقتیه سمتش خودش باز بعد چند روز اشتی میکنه ولی خب تو دلم که حرص میخورم. 

یه جوارایی هم دارم کم کم بهش شک میکنم یه وقتایی حس میکنم اون دیگه به محبت من احتیاج نداره از یه جایه دیگه دریافت میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک کن که وقتشه گوشی بدست هم هست لابد؟؟

اره اونکه همیشه تو خونه گوشی بازی میکنه ولی هر وقت میگم بده سریع راحت میده یا دوساله که خریده رمزشو عوض نکرده. خیلی زرنگه نمیدونم چیکار کنم 

حق داری،بشین بعد یه شام دونفره باهاش حرف بزن،خودزنی نکن که من مگه چمه و...

بگو من اندازه ی مهم بودن تووزندگیمون تلاش کردم

اگه چیزی هست یا سوتفاهمی بگو تاباهم حلش کنیم،ماخواستیم یه زندگی درجه یک بسازیم اگه فکرمیکنی مشکلی پیش اومده بگو

💙تلاش برای رسیدن به اهداف
زوده😊 سعی کن زیاد بحث نکنی که کار به قهر و آشتی نکشه.چون دراز مدت خواه و ناخواه باعث سردی هر دو می ...

اخه من اصلا بحث نمیکنم چون حامله هم هستم نمی خوام زیاد دعوا بشه که برا بچه بد باشه خودش شروع میکنه خودش قهر میکنه خودش جاشو جدا کرده خودشم تنهایی میره بیرون 

فکر کنم کار های شما رو تقلید کرده ولی شما کوتاه اومدی اون تازه شروع کرده

الان تا هرچی میشه بهش الکی میگم می خوام برم خونه بابام میگه برو همین الانم بخوای با اتوبوس میفرستمت 😔

اخه من اصلا بحث نمیکنم چون حامله هم هستم نمی خوام زیاد دعوا بشه که برا بچه بد باشه خودش شروع میکنه خ ...

تو هم چون حامله ای حساسی.سخت نگیر و این افکار نابود کننده رو از خودت دور کن

با این که بعد سالهااا از شوهرم چیزی ندیدم،میام نینی سایت یه چیزهایی میبینم که حساس میشم و فکری

این خیلی بده