تا هر چی میشه جاشو جدا میکنه و اونور میخوابه حتی یه بحث کوچیک. تازگیا اینجوری شده قبلنا اگر من یکی دوبار اینکارو میکردم بهم میگفت کار خوبی نیست هرچی بشه باید کنار هم بخوابیم. الان من اینکارو نمیکنم ولی اون میکنه بعدشم تا چند روز قهره. منکه خسته شدم اگر مقصر بودم یا نبودم رفتم نازشو کشیدم خودمو کوچیک کردم دیگه نمیرم چند وقتیه سمتش خودش باز بعد چند روز اشتی میکنه ولی خب تو دلم که حرص میخورم.
یه جوارایی هم دارم کم کم بهش شک میکنم یه وقتایی حس میکنم اون دیگه به محبت من احتیاج نداره از یه جایه دیگه دریافت میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زوده😊 سعی کن زیاد بحث نکنی که کار به قهر و آشتی نکشه.چون دراز مدت خواه و ناخواه باعث سردی هر دو می ...
اخه من اصلا بحث نمیکنم چون حامله هم هستم نمی خوام زیاد دعوا بشه که برا بچه بد باشه خودش شروع میکنه خودش قهر میکنه خودش جاشو جدا کرده خودشم تنهایی میره بیرون