2777
2789
عنوان

یه چیزی ذهنمو و درگیر کرده ؟؟؟

228 بازدید | 14 پست

سلام دوستان گلم 

اول یه تشکر بکنم از همتون واقعا ممنونم از نصیحت های خواهرانه ایی که هر وقت میام اینجا ازشون استفاده میکنم و یه کمی اعصاب و روانم آروم تر میشه ...

واقعا ممنونم 

امروز یه درگیری ذهنی واسم پیش اومده تو تایپیک های قبل گفتم ک خانواده شوهرم چجور ادمایی هستن و چه برخوردهایی دارن اما امروز میخام از جاریم بگم ...

جاریم از روز اول که من ازدواج کردم دیدم تنها کاری که میکنه خودشیرینی و چاپلوسی البته اونم فقط به ظاهرولی در باطن الان چند سال که گذشته دقیقا همه دیگه میشناسنش که کاراش فقط از روی ظاهر نه چیز دیگه در مقابل این جاری من اصلا خودشیرین و چاپلوس نبودم و در واقع میشه گفت دل و زبونم یکی بود که این از نظر خودم عیب بزرگی هست جاریم همش تو خونش جنگ و دعواست ولی خانواده ی شوهرم نمیذارن کسی بفهمه و مخفی میکردن ولی اگه من و شوهرم کوچکترین بحثی هم با هم داشتیم اول از همه به اون میگفتن البته من برام مهم نبود و همیشه جفتشونو خانواده های نرمال نمیدیدم وقتایی که ما دعوا میکنیم جاری میرفت مهمونی میگرفت یا جشن تولد میگرفت که مثلا بگه اینکه شما دعوا کردین ما الان کیف کردیم و یه جوری خوشحالیشو و نشون میداد شاید بگین خو اون تولد و همیجنوری گرفته از روی قصدنبوده ولی خب اولا من از قیافه اش که تقریبا زن ها مکر زنونه رو خیلی زود میفهمن دوما اینکه قبل دعوا ما یا مهمونی نمیگرفت یا جشن تولدم میگرفت به کسی نمی گفت اینجوری فقط میخواست حرص من و دربیاره ولی اون هر موقع که دعوا داشته من اصلا به روی خودم نمیووردم و میگفتم همه دعوا دارن الان ذهنم درگیر شده که اون با این کاراش میخواست من و حرص بده و فک میکنم تقریبا به هدفشم رسیده درست زیاد جایی تو زندگیم ندارن ولی خیلی اعصابم از این مسائل بهم ریخته به نظرتون چیکار کنم ارامش پیدا کنم و کاراش واسم مهم نباشه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب هیچ وجه مسایلو مشکلات و دعواهاتون کلا همه چیزو از این ب بعد نگو تا روانتر آروم بشه

همیشه توکلتون ب خدا باشه ،😍😍مامان دوتا بچه ناز🙌مهدی۹۷/۰۵/۲۰🙆زهرا۹۸/۱۱/۳۰❤️

این چیزا اینقدر ارزش نداره که تا این حد ذهن خودتو درگیر کردی...چرا زندگیتو تحت تاثیر کارای بقیه قرار میدی....یاد بگیر به همه چی بگی ولش کن

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  
ب هیچ وجه مسایلو مشکلات و دعواهاتون کلا همه چیزو از این ب بعد نگو تا روانتر آروم بشه

خب الان خیلی وقته که گذشته و مسائل قبل هم همش از روی خامی پیش اومده بود متاسفانه خدا رو شکر من مثل اونا نبودم که همش دعوا داشته باشم ولی اعصابم خرده که همین چن بارم چرا اون متوجه شده و بعدش رفت یه تولد مفصل واسه دخترش گرفت که مثلا بگه من عروس خوبم و این حرفها 

به نظر من باهاش قطع رابطه کن وخودتو راحت کن.هیچوقت جاری فامیل نمیشه

من باهاش قطع رابطه ام ولی رفتاراش رو مخمه و هضمش واسم سخته که چرا اینجوریه حس میکنم داره عقده گشایی میکنه همه اوایل زندگیشون اختلاف دارن این خانوم ن ۶ سال زودتر از من ازدواج کرده و من دعواهاشو و ندیدم البته که از اطرافیان شنیدم که چقد دعوا داشتن الان یه جورایی داره میگه ما دعوا نداریم و این حرفها 

خب الان خیلی وقته که گذشته و مسائل قبل هم همش از روی خامی پیش اومده بود متاسفانه خدا رو شکر من مثل ا ...

پس اگه مال گذشتس ک ب ی ورتم  نباشه گذشته ورفته هرکس هم که عقل داشته باشه می‌فهمه مقصر کیه فکرشم نکن

همیشه توکلتون ب خدا باشه ،😍😍مامان دوتا بچه ناز🙌مهدی۹۷/۰۵/۲۰🙆زهرا۹۸/۱۱/۳۰❤️
این چیزا اینقدر ارزش نداره که تا این حد ذهن خودتو درگیر کردی...چرا زندگیتو تحت تاثیر کارای بقیه قرار ...

دارم رو خودم کار میکنم که بیخیال باشم ولی وقتی یادم میافت دوباره حرصم میگیره 

پس اگه مال گذشتس ک ب ی ورتم  نباشه گذشته ورفته هرکس هم که عقل داشته باشه می‌فهمه مقصر کیه فکرشم ...

ادم خیلی ریا کار و زیرکی هست ولی خب تقریبا همه دیگه اون روشم شناختن میترسم روی شوهرم اثر بد بذاره و شوهرمو و ناراحت کنه 

من یه دختر ١٩ ساله هستم ٢ ساله ازدواج کردم و یه جاری دارم ١١ سال ازمن بزرگتره از روزی که وارد خانواده همسرم اینا شدم جاریم اصلا بهم محل نداد همیشه وقتی منو میبینه یه سلام یه خدافظ میگه یا بعضی وقتا متلک میندازه خب سنم پایینه اوایل خیلی غصه میخوردم چون یه خواهرشوهر ١٥ ساله دارم با اینکه منواون اختلاف سنیمون کمتره و انتظار داشتم بیشتر بامن گرم بگیره چون من همیشه به همشون احترام گذاشتم و محبت کردم ولی خواهرشوهرمم با جاریم که ١٥ سال ازش بزرگتره بیشتر گرم میگیره وقتی اونو میبینه اصلا منو تحویل نمیگیره پریشب شام دعوتشون کرده بودیم اومد ٥ دقیقه نشست خیلی زود پاشد با گفت میخوام با آبجی(جاریم) برم بیرون منو به اسم کوچیک صدا میزنه ولی به اون میگه ابجی درحالی که از اول من بهش خوبی کردم خوبی من و شوهرم اصلا به چشمش نمیاد

پدرشوهرمنم واسم عروسی نگرفت ولی یه قول داد که پول اجاره لباس عروسمو بده ولی بعدا اونم زد زیرش وقتی بهش گفتیم چرا زدی زیر حرفت میگفتن پول نداریم درصورتی که مادرشوهرم واسه دختر ١٥ سالش که هنوز خواستگار نداره ماهانه کلی جنس جهیزیه میخره شوهرم برگشت گفت اگه نداری چجوری واسه اون بچه انقدر وسیله میخری پدرشوهرمم مثل پدرشوهرتو گفت به کسی مربوط نیست دوست دارم جونمو براش بذارم واس تو هیچ کاری نمیکنم

اینجا قسمتی از سرنوشتم رو میارم رو خط :)♡

میخوام بگم بیخیالشون شو سعی کن بخاطر شوهرت رفت‌وامد داشته باشی مثلا ماهی یبار برو خونشون ولی بیخیال باش اصلنم فکر نکن بچت بخاطر اونا پسر بشه بگو خدایا هرچی دادی سالم بده صالح بده

این فکرت ممکنه باعث بشه مریض بشی بدرک که جاریت دختر داره و پدرشوهرمادرشوهرت دختر نمیخوان

اصلا اجازه نده با حرفاشون تحت تاثیرت بذارن بچه ی تو برات مهم تر از خواسته ی اونا باشه

من بااینکه ١٧ سالم بود وارد خانواده شوهرم شدم دوست داشنم رابطم با همه خوب باشه با همه مهربون بودم به کسی جواب پس نمیدادم ولی دیدم جاریم اصلا بهم محل نمیده با کلی بدبختی یه خونه نقلی خریدیم اصلا بهم تبریک نگفت وقتی همه خونه مادرشوهرم جمع میشیم اصلا یه کلامم باهام حرف نمیزنه.

خیلی ادم پرچونه ای هم هست تو یه جمع بشینه سریع ریسه کلام رو بدست میگیره ولی اصلا باهام حرف نمیزنه 

مخصوصا وقتی خونه خریدم تبریک نگفت کلا فهمیدم حسوده مثلا زن آخوند هم هست کلی ادعاشون میشه ولی اینجوری بی‌شخصیتن منم دیگه به خودم اومدم فهمیدم افکارم اشتباهه نباید ازشون توقع خوبی داشته باشم.