2777
2789
عنوان

کمک 🥺🥺

174 بازدید | 16 پست

دوستان کسی هست در زمینه کار اینترنتی مثل تایپ کردن تجربه ای داشته باشه. لطفا لطفا اگه کسی چیزی میدونه بگه من میخوام یه کار نیمه وقت تو خونه مثل همین تایپ کردن انجام بدم فقط نمیدونم از کجا و چطوری، مثلا مراحل خاصی داره یا باید قواعد خاصی بلد باشم؟؟؟؟؟!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قواعد خاص نداره ولی درامد بخوای سرعتت باید بالا باشه.چهل صفحه حداکثر در دو ساعت خوبه

من سرعت تایپم بالاست چون خودم هم رمان مینویسم تو سایت ولی نمیدونم در اون حد که تو دو ساعت بتونم چهل صفحه بنویسم هست یا نه

سلام عزیزم من همش دنبال کار اینترنتی مثل تایپ بودم از تو دیوار چند جا ثبت نام کردم هزینه دادم همش دروغ بود گولشونو نخور وقتی ثبت نام کردم کانال دادن تو کانال متن زیاد و سخت میدادن برای اون متن ۵دقیقه مهلت بعضی هاشونم میگفتن باید این فایل بخری تایپ کنی بفرستی وقتی هم میفرستادی میگفتن یک غلط املایی داشت رد میکردن من اکثر راه ها رفتم دروغ بود برا همین یه سرمایه کم جمع کردم اینترنتی لوازم آرایشی میفروشم اگه دوست داشتی به پیجم سر بزن.🙏 @arayeshishop400

من تجربه ای ندارم و خیلی شنیدم اینایی که تو اینستا تبلیغ میکنن برای تایپ در منزل کلاهبرداریه. میگن ا ...

ترس به دلم ننداز😳😳ویی نه خب پول بخوان بیخیال میشم😂 آخه من چند تا اگهی دیدم نوشته بودن زیر نظر پلیس فتا

خب خداروشکر سایتی جایی نمیشناسی😂💔

تو تلگرام ایران پروژه بود.دانشجوها در خواست میدادن هر کی زودتر خواست میتونس بگیره

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
سلام عزیزم من همش دنبال کار اینترنتی مثل تایپ بودم از تو دیوار چند جا ثبت نام کردم هزینه دادم همش در ...

واقعا چه حیف. 

موفق باشی عزیزم ولی من اینستا ندارم حتما به دوستام معرفی میکنم پیچت رو

تو تلگرام ایران پروژه بود.دانشجوها در خواست میدادن هر کی زودتر خواست میتونس بگیره

من هیچ پیامرسانی ندارم برای همین میگم تو گوگل مثل همین سایت یه سایت برای تایپ باشه نه تلگرام نه اینستا