2777
2789

چه ژانری ؟ 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

اگه پیدا کردی فروغ مادر عالیه 

داروهای اصلی چاقی‌‌‌‌و‌ لاغری و... تضمینی بدون عوارض و بازگشت برای سفارش واتساپ پیام بدید               09384343180                                                     اینستامو دنبال کنید tebsonati_sogand                                              .                                                                اسمشونو میگم بهتون تحقیق کنین راجبشون تا بدونین جنس بد نمیدم و زیر قیمت همه جا و جنس اصل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی باشه

نشد که !!! 

در هر ژانری مثلا تاریخ معاصر ، ایران باستان ، پلیسی ، عاشقانه، ادبیات کلاسیک ، روانشناسی. تخیلی ، ....

اول توی گوگل سرچ کن 

اسم چند تا کتاب رو انتخاب کن 

بعد همون اسم کتاب رو سرچ کن و توی ویکی پدیا در موردش خلاصه ای بخون 

و بقیه آثار مرتبط یا بقیه آثار نویسنده رو هم حتی تیتر وار یک نگاه بنداز

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!