2821
2789
عنوان

افسردگی و شیردهی

1379 بازدید | 12 پست

خانوما، دخترم یک سال و ۴ ماهشه،

برای افسردگی شدیدم دکتر رفتم و قرصای الانزاپین ، سیتالوپرام ، رهاکین۲۰۰

بهم داد، اما تو گوگل خوندم ک روی شیرم تاثیر میذاره و روی هوشیاری و مغز بچم، هرکاری میکنم شیر خشک نمیخوره با خیال راحت قرصامو بخورم، قرصامو نمیخورم و شدیدا با بچم دعوام میشه سرش داد میزنم اونم عصبی شده و داد میزنه و با داد و بیداد ی چیزایی میگه، کلا همیشه اخم کرده و عصبی هست، اسباب بازیاشو پرت میکنه و... دارم ب بچم آسیب میرسونم حسابی،

شما بگید چیکار کنم

دارم ب جنون میرسم از این مادر بودنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکامو بخون به کارت میان😉

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

دارو به دکترت بگو اما برای حال خوبت پادکست گوش کن موقع ظرف شستن هندزفری تو گوش یوقتا با دخترت برقص یکمم بازی مثل آرد بازی انجام بده دوست پیدا کن حرف بزن زعفران بریز تو چایی یا برنج بخور اب زیاد بخور مویز عالی افتاب قدم بزن 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!