2821
2789
عنوان

ترک ها

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما انسانیت رو در نظر بگیر قوم و قبیله‌چه فرقی داره

فرق دارن حتی اگه رسم و رسوم و فرهنگ هر قوم رو در نظر بگیریم از این لحاظ خیلیا به مشکل میخورن ضمن اینکه خب بعضی ویژگیا تو بعضی اقوام بارزتره و این قابل انکار نیست

نمیدونم در حال حاضر چیزی که از ویژگی های منفیشون به ذهنم رسید اینه که مردهای ترک نسبت به اقوام دیگه ...

تعصب و غیرت رو زبون و قوم خودشون اینکه ترکن؟؟ تعصب در نگاه بعضیا خوب در نگاه بعضیا بد. ولی اره منم همچین چیزی شنیدم

من خودم ترکم ولی قراره با فارس زبان ازدواج کنم، اینا بستگی ب خانواده طرف و خود شخص داره بیشتر

دخترترک ک هرکی بگیره  واقعن  برنده اس 

ولی  قومیت های دیگه  نمیتونن با پسر ترک بسازن خدایی 

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   
نخیر اکثرشون ب عروس ب چشم کارگر نگاه میکنن  کلی ام حرف ببر بیارن من ب شخصه فارسارو بیشتر دوس د ...

بخصوص تو روستاهای ترکا این چیزا خییلی به چشم میخوره عروس میبینی خودش نوه داره ولی همچنان تحت سلطه مادرشوهره و کاراشو انجام میده و این بین همشون عادیه

البته من خودم ترک هستما ولی واقعا از خیلی از خصلتا خوشم نمیاد

تعصب و غیرت رو زبون و قوم خودشون اینکه ترکن؟؟ تعصب در نگاه بعضیا خوب در نگاه بعضیا بد. ولی اره منم ه ...

نه رو این چیزا نه.رو زنشون بیشتر 

بعضیاشون الکی غیرت دارن برا من قابل درک نیس مثلا رو حجابشون یا حرف زدن با غریبه یا درس خوندن تو دانشگاه،بیرون رفتن و ...

زنو محدود میکنن البته میگم همشون اینطور نیستنا

بخصوص تو روستاهای ترکا این چیزا خییلی به چشم میخوره عروس میبینی خودش نوه داره ولی همچنان تحت سلطه ما ...

منم ترکم ولی از بعضیاشون بدم میاد

دخترعمم تازه عروسی کرده بود بعد برا مادرشوهرش کلی مهمون اومده بود خواهرشوهرش نشسته بود این کارارو میکرد بعد برگشته ب خواهرشوهرش گفته پاشو یکم کمک کن بهم بعد مادرشوهرش شنیده گفته ما عروس اوردیم ک کار کنه دیگ دخترعمه منم بعد اون حرف دیگ کلا خونشون دست ب سیا سفید نزده

دخترترک ک هرکی بگیره  واقعن  برنده اس  ولی  قومیت های دیگه  نمیتونن با ...

من‌ میگم‌دختر با هر هررر قومی میتونه بسازه ولی پسرا رو شاید نه سخت باشه ما خودمون همچین ازدواج داشتیم مرد عرب یا دختر ترک البته ازدواج خیلی قدیمی و خیلیا رو که شنیدم گفتن که ازدواج خوبی داشتن