خیلی خیلی ب جاریم اهمیت میده خیلی دوسش داره ولی اصلا چشم دیدن منو نداره چون جاریم خیلی چاپلوس هست ولی من دست خودم نیست کلا خیلی ساکتم اصلا حرف نمی زنم ولی از حق خودم دفاع میکنم روز ۱۳ به در مامانم مهمون داشت مهمونا نیومدن زنگ زد ب من گفت ب مادرشوهر و پدرشوهرت بگو بیان پیش ما خودشون تنها نمونن تو خونه منم ی ساعت خودمو ج ر دادم ک خودتون زنگ بزنید بگین بهشون من بگم بی احترامی نشه بعد رفته اونجا پیش خاله ام نشسته گفته اره عروس بزرگم خیلی اخلاقش خوبه خودمو شوهرم خیلی دوسش داریم هر کاری داریم برام انجام میده انجام میخوا بیان خونمون همه ی غذا هارو اون درست میکنه در حالی ک من با مادر شوهرم زندگی میکنم اون خونش جداس تمام کاراش و نوکریش واس منه میان می ریزن میپاشن میرن من خودم تنهایی همه رو تمیز میکنم خودشم انجام نمیده جاریم همیشه سر حاضری میاد خاله ام میگفت حتی ی کلمه هم از تو نگفته همش اسم اونو میاورده واقعا حالم ازش بهم میخوره حرومش باشع همه ی خوبیام
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.