سلام دوستای گلم من همیشه تعطیلات عید میریم شهرستان همش یا خونه برادر شوهرم هستیم یا خونه بابام اصلا راحت نیستیم ی خونه خریدیم چهل متره نزدیک شصت تومنم پول دادیم الان همه مسخره مون میکنن ک این چبه خریدین ی کم هم تعمیرات میخواد ب نظرتون اشتباه کردم خونه کوچک خریدیم اخه در اون حد بسمونه ما فقط چند روز عید و تعطیلی چیزی باشه میریم اونجا
نه چه اشتباهی .مردم حرف زیاد می زنند .ول کن حرفشون را
سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم وخواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم جدید است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلا خریدید شصت تومن؟ چه خوب! کجا هست که اینقد ارزونه! نه کار خوبی کردید خریدید الان که خونه دارید و راحتید بیشتر میرید شهرستان. بازسازی و قشنگش کنید و خوب بچینیدش که همه وقتی میان حرفشونو پس بگیرن:)