2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا کاریش نشده دندوناش جلو نیومده؟؟؟ دخترم ۹۹درصد شبا دهنش بازه

دلرم 30ساله میشم هنو با دهن باز میخوابم

والا دندونامم درسته فثط زیاد جالب نیس با دهن باز بخوابی خصوصا برا ی خانم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
چشم سوم داری🤐😂😂

اره الانم شلوار قرمز پوشیدی از زیرشم شورت پوشیدی 

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

اسی خواهر منم همیشه با دهان باز میخوابید بعدا فهمید بینیش انحراف داره و عمل کرد 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اره الانم شلوار قرمز پوشیدی از زیرشم شورت پوشیدی 

اصلا شلوار پام نیس با لباس راحتیم😒

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ربط که داره  یه نگاه بنداز تو گوگل اونایی که با دهن باز میخوابن و درحال رشدن فکشون تغییر میکنه ...

عه .. منم الان با دهان باز می خوابم .. فکم کمی جلو هست .. دندونهامم کمی خرگوشی.... 😐😐😐😕😕😕😪

الان نی نی یار میاد تعلیقت میکنه😒😂

😂😂😂😂😂😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
😂😂😂😂😂😂

دیووونه😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
دیووونه😂

😂😂😂خوش ب حالش 😍

من بچه بودم با دهان باز می خوابیدم 

چون لوزه داشتم عمل کردم 

ولی انحراف فکم درست نشده 

باید برم دکتر 

نمیدونستم دهان باز خوابیدن رو دندون تاثیر میذاره😥

نی نی ها رو خیلی دوس دارمممممممم