2777
2789

چ ربطی داره🤐

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربط که داره  یه نگاه بنداز تو گوگل اونایی که با دهن باز میخوابن و درحال رشدن فکشون تغییر میکنه ...

گوگل رو ولش کن عزیزم

الان تو بزن گلوم درد میکنه میزنه سرطان گلو 🤐

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

منم این شکلی بودم لوزه داشتم برو پیش متخصص کودکان یا متخصص گوش و حلق و بینی 

دختر دایی امم این شکلی بود  انحراف بینی داشت ...برای اطمینان خاطرتون ببر دکتر انشالله که چیزی نیست ♥️

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️
گوگل رو ولش کن عزیزم الان تو بزن گلوم درد میکنه میزنه سرطان گلو 🤐

توام فکت مشکل داره 

😂😂😂دیدم شبا با دهن باز میخوابی

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
توام فکت مشکل داره  😂😂😂دیدم شبا با دهن باز میخوابی

چشم سوم داری🤐😂😂

خوب آخه بچه خواهرم لوزه داشت شبا با دهن باز میخوابید بعدش دندوناش داشت میومد جلو رفت لوزشو عمل کرد خ ...

بازم یک دکتر ببر خیالت راحت شه گلم