2777
2789
عنوان

امروز تو ntجنسیت و بهم گفت به نظرتون..😍😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 89 پست
من که دست تنهام یکم استرس دارم  مرسی عزیزممممم اینقدر براشون ذوق دارم که حد نداره هرروز لباساش ...

عزیزممممم خیلی شیرین  😍😍

فامیل کسی نیس بیاد ؟ اخه حتما باید تا چند وقت کسی باشه حداقل کمکت

قربان بودنت بروم...❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممممم خیلی شیرین  😍😍 فامیل کسی نیس بیاد ؟ اخه حتما باید تا چند وقت کسی باشه حداقل کمکت

شوهرم که پرستاره شیفتاش زیاده 

مامانمم ازم دوره ، مادرشوهرم اینا هم نمیان 

مجبورم پرستار بگیرم 

مامان سه قلوهام💕😍(کاربر جدید نیستم)
شوهرم که پرستاره شیفتاش زیاده  مامانمم ازم دوره ، مادرشوهرم اینا هم نمیان  مجبورم پرستار ...

اره عزیزم حتما پرستار بگیر بعدش انشالله بزرگ تر شن بزرگشون میکنی خودت

قربان بودنت بروم...❤

بمن ۶۵ درصد گفت پسره پسرم شد

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
من که دست تنهام یکم استرس دارم  مرسی عزیزممممم اینقدر براشون ذوق دارم که حد نداره هرروز لباساش ...

ان شاءالله ب سلامتی بیان بغلت تندرست باشن بحق این شبهای عزیز

ان شاءالله عروسشون کنی خواهر  منم دعا کن عزیزم  

ان شاءالله ب سلامتی بیان بغلت تندرست باشن بحق این شبهای عزیز ان شاءالله عروسشون کنی خواهر   م ...

عزیزممممم مرسی ممنونم ازت 

حتما برات دعا میکنم

مامان سه قلوهام💕😍(کاربر جدید نیستم)