2777
2789
عنوان

بر میگرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 21 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط ی تجربه بهت بگم که رو مخش نرو زیاد قهر نکن واقعا این کارا عذاب اورن من اینکارارو کردم و رابطمو ...

من ایتجوری بودم ببین ما دخترا علکی قهر نمیکنیم علکی اذیت نمیکنیم علکی کاری نمیکنیم علکی ناراحت نمیشیم پس تغصییر کار تو نیستی 

دعا کن توروخدا 

من پارسال خیلی خیلی یعنی خودمو واسه یکی میکشتم وقتی ولم کرد شوکه شدم بهم خیانت شد بازم میخواستمش ام ولم کرد 

هیچی نمیدیدم یسالو نیم منتظرش بودم میرفتم با کسای دیگه ک فراموشش کنم ولی اصلا نتونستم حتی کارای بدترم کردم ک فراموشش کنم روانی شدم بدجور شکست خوردم ولی بعدهاوفهمیدم که فقط وابستگیه چون از سن ۱۴ تا ۱۹ باهاش بودم و فقط نیاز داشتم بهش و وابسته بودم عاشقنبودم الان برگشته ولی واقعا حالم بهم میخوره ازش و ردش کردم چون اول فراموشش کردم بعدش برگشت دیر اومد من کسی دیگه رو دوستدارم الان ۲۱ سالمه 

و الان حس میکنم اولین عشقم همینه قبلیا فقط یه وابستگی بودن و هوس و...گزرا بودن حتی نتونستم ازدواج کنم الان شاید بتونم‌چون فراموشش کردم واقعا بهش فکز نمیکنم هیییچچ توام فکر نکن حتما لیاقتت رو نداره 

من پارسال خیلی خیلی یعنی خودمو واسه یکی میکشتم وقتی ولم کرد شوکه شدم بهم خیانت شد بازم میخواستمش ام ...

دقیقا منم خودمو خورد کردم ولی فقط میخوام برگرده من واقعا عوض شدم😔

دقیقا منم خودمو خورد کردم ولی فقط میخوام برگرده من واقعا عوض شدم😔

عزیزم تو تغصیرری نداری همینی ک هستی چرا خودتو اذیت میکنی بخدا میگذره یروزی برمیگرده ک تو نمیخوایش اون بهونه گرفته