2777
2789

خانواده شوهر من از روز اول زندگي خيلي با من سرد و بد بودند و بقصد كارهابي ميكردند كه من ناراحت بشم. من خارج هستم ميدونم الان ميگيد خوش بحالت و بازم تو خارج به اونها فكر ميكني. 

مثلا خواهر شوهرهام كادو مبفرستادم اوايل زنگ ميزدند و از شوهرم تشكر ميكردند، برادرش از اول بهش گفت دوست ندارم زنت رو ببينم و خونم نياد و ما با اينكه نزديك بوديم همرو نديديم. يا خواهر شوهر هام حتي يكروز هم من رو خونشون راه ندادن و بچم رو هم نديدن. فقط به شوهرم زنگ ميزنن ماهي يكبار و سالي يكبار تلفني با من در حد چند دقيقه و با بچم.

الان بچه هاي خودشون ازدواج كردند و مثلا دارن بچه دار ميشن و شوهر من از الان داره فكر ميكنه چي كادو بره و خونشون بره. من خيلي ناراحت ميشم از اينكه اصلا بي احترامي هايي كه بمن شده رو نميبينه.

كسي كه مثلا خودش خونه من اومده و هيچي دستش نگرفته براي ما يا بچمون بياره چرا الان ما بايد براي بچش كادو بديم؟

اصلا راضي نيستم ولي شوهرم رو خانوادش خيلي حساس هست و فقط اين يكي اينطوري هست كه هر چي بهش بي احترامي كنن بيشتر طرفشون ميره.

كسي هست مثل شرايط من رو داشته باشه؟

شما چطور كنار مياييد و چيكار ميكنيد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه من باشم اهمیت نمیدم و اصلا باهاشون گرم نمیگیرم چون میدونم ازم خوشون نمیاد

با افتخار یک ارمی هستم💜 اگه از چیزی خوشت نمیاد مجبور نیستی نظر بدی🔪 اگه طرز برخوردت با ادما بر اساس قیافه ، پول ، ملیت و نژاده روی من ریپلای نکن مرسی🗿 توی تایپای درسیتون تگم کنید💜

شوهرت هرکاری دوست داره انجام بده ولی اختیارتورو ک نداره توهم مثل خودشون سرد باش.چقد بی مهر😐

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن
بزار بخره، زندگیتو بخاطر این چیزا تلخ نکن. مگه قراره چند تا بچه بزان؟ حالا تو کل زندگیش چهار بار کاد ...

مسيله خريدش نيست. زورم مياد كه ما بچه دار شديم اونها اصلا تبريك نگفتند و بچه رو نديدن و الان شوهر من بال بال ميزنه بره ببينتشون. خودش تنها ميره چون خانوادش من رو راه نميدن. اون هم بدون دليل. از اول ازدواج گفتند ما اينطور راحتتريم. اونم همش ميگه خواهرم هست ، برادرم هست و ….

بهم بر ميخوره كه شوهرم به من اهميت نميده

شوهرت هرکاری دوست داره انجام بده ولی اختیارتورو ک نداره توهم مثل خودشون سرد باش.چقد بی مهر😐

خيلي بي مهر هستند. باهاشون چند بار صحبت كردم كه دوست دارم رابطه باشه ولي هر بار بدتر كردند و نقطه ضعف من دستشون اومد. مخصوصا ميكنن و فقط بوادرشون رو ميخوان. هر چند به اون هم محبت ندارن و فقط زبون دارن 

اگه من باشم اهمیت نمیدم و اصلا باهاشون گرم نمیگیرم چون میدونم ازم خوشون نمیاد

الان ديگه منم مثل خودشون شدم. شوهرم خاتواده پر جمعيت هست. اولش كلي خوشحال بودم ولي انقدر سرد بودن با من كه منم الان مثل خودشون شدم . هر چند هنوز هم از دست كارهاشون حرص ميخورم. مثلا به شوهرم زنگ ميزنن و من يغل دستش باشم با من حرف نميزنن. 

مشكل اينجا هست كه شوهر من ميموزا مثلا كادو بخره و بره بچش رو ببينه. 

اونها تا حالا از اين كارها نكردند 

مسيله خريدش نيست. زورم مياد كه ما بچه دار شديم اونها اصلا تبريك نگفتند و بچه رو نديدن و الان شوهر من ...

کاملا حق داری عزیزم

مقصر تمام بی احترامی هاشون فقط شوهر بی معرفتته

اگه یکبار هوای دل شما رو در مقابل اونا داشت

الان شما رو روی سرشون میذاشتن

خيلي بي مهر هستند. باهاشون چند بار صحبت كردم كه دوست دارم رابطه باشه ولي هر بار بدتر كردند و نقطه ضع ...

اشتباه کردی نقطه ضعف نشون دادی عزیزم 

الانم حضوری که جات نمیدن،

تلفنی هم اصلا تبریک نگو و احوال نپرس

بزار شوهرتم وقتی حرفای شما رو نمیفهمه، هرکار دوست داره بکنه

کاملا حق داری عزیزم مقصر تمام بی احترامی هاشون فقط شوهر بی معرفتته اگه یکبار هوای دل شما رو در مقا ...

البته اين رو هم بگم كه شوهرم اون اوايل باهاشون حرف ميزد كه چرا با زن من اينطور هستيد و اونها با سياست ميگفتند ما كه مشكلي نداريم. انقدر به كارشون ادامه دادن كه فكر كنم شوهرم خسته شد و الان ترجيح ميده كه خودش بره و بياد. 

اونها از من بدگويي نميكنن ولي در كل من رو ناديده ميگيرن.

من دوست داشتم شوهرم نره و رفت و امد نكنه تا حساب كار دستشون بياد