2777
2789
عنوان

کسایی ک مث من رفیق ندارن بیان🙃

551 بازدید | 83 پست

خیلی دلم گرفته همش دلم میخاد یکی کنارم باشه ک درکم کنه دوسم داشته باشه و فقد از من انتظار نداشته باشه...تو همه این سالا همچین کسیو پیدا نکردم🥲 اینجا کسی هس ک رفیق شیم 

چند سالته؟

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از تنهاییت لذت ببر تا زمانی که روزی نرسه ارزوی تنهایی کنی

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

خیلی حس بدیه خیلی من نامزدم دنیام بود دیروز فهمیدم معتاده دنیا رو سرم خراب شد الان قلبم یه عالمه درد دارا

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

منم ی مدت اینجوری بودم

الان خوشحالم

چون بیشتر دوستای دورم حسود بودن در ظاهر یک دوست

اغلب بخاطر قیافه و موقعیت هایی بود ک داشتم

خوشحال باش تنهایی بجای داشتن چهارتا صفت پرست

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫