2777
2789

بلد نیست چطور رفتار کنه.

صدبار گفتمش اگر جایی دیدی رفتار من اشتباهه یا حرف اشتباهی زدم لازم نیست جلوی بچه بهم بگی که بچه متوجه بشه...

مثلا دخترم میگه نمیخوام موهامو ببندم من میدونم نبنده عرق میکنه گرمش میشه موهاشم گره میخوره و بعدا دیگه شونه کردنش اذیته...

دخترم گریه میکنه منم دارم اصرار میکنم ببندم شوهرم یه هو میاد میگه چیکار بچه داری بزار موهاش باز باشه دخترمم باگریه میپره بغلش میگه مامان اذیتم میکنه

یادارم باهاش ژیمناستیک کار میکنم دخترم میگه خستم چون چاقه زود خستش میشه مربیشم گفته تمرینش بده لاغر بشه و بهش فشار بیاد بعد شوهرم یه هو در اومده میگه تشک بنداز زیر پاش...فشار نیار بهش آسیب نزنی بهش و.... دخترمم پریده بغلش بابا نمیخوام تمرین کنم 

اعصابم ریخته به هم بخدا این دوتاشه..روزی هزار بار از این اتفاقا میفته

دقیقا شوهر منم😐

هزار بار گفتم لطفا جمله ی چکار با بچه داری رو نگو 

عقل نداره نمیفهمه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقاااا منم همچین مشکلی دارم

از بس نذاشت موهای دخترم شونه کنم یا تل بزنم 

الان دخترم نمیزاره 

یا پوشکش کنم یا شلوار پاش کنم مرتب میگفت بزار راحت باشه....

آخرشم کاسه کوزه سر مادر میشکنه

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
دقیقاااا منم همچین مشکلی دارم از بس نذاشت موهای دخترم شونه کنم یا تل بزنم  الان دخترم نمیزاره ...

اره دیگه بخدا همین دیشب مادرشوهرم میگف عادت کردی همه چیو میندازی کردن شوهرت گفتم بخدا همینجوریه 

شوهر منم خیلی دختر دوس داره یه ماه دیگخ دنیا بیاد همین داستانارو داریم 🤕😅

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️