2821
2789
عنوان

حوصلم سر رفته🙄...

140 بازدید | 15 پست

بیاین سم ترین اتفاقی که براتون افتاده رو بگین😁

∆ اگه ریپلای زدی یا تو تاپیکم پست گذاشتی و من جوابتو ندادم یا لایکت نکردم بدون یه جایی باهام بحثت شده و نمیخوام جوابتو بدم💅🏻 ∆

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

چن سال پیش تو مدرسه

گچ سقف ریخت تو سرم 😐😂

حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            
استرس دارم

استرس نداشته باش😐

∆ اگه ریپلای زدی یا تو تاپیکم پست گذاشتی و من جوابتو ندادم یا لایکت نکردم بدون یه جایی باهام بحثت شده و نمیخوام جوابتو بدم💅🏻 ∆
رفتم مغازه خواستم کلاس بزارم گفتم ادامس بیس پنج هزاریا چنده 😐🤣🤣🤣🤣

😂😂😂

اینجا تو نی نی سایت یه بار به یکی لینک یه سایت و دادم گفت فکر میکنی من خرم بزنم رو لینک شمارمو پیدا ...

دیروزم با شوخی گفتم من ارگانیکم تهش هم یه ایموجی

خنده گذاشتم 

ملت با ادعای سواد اومدن گفتن منظورت نچراله مگه تو میوه ای چند کلاس خوندی

گفتم خدایا اینا کورن اون ایموجی رو نمیبینن

چن سال پیش تو مدرسه گچ سقف ریخت تو سرم 😐😂

چه بد😂💔 فکر کن دوستاتم پیشت باشن😐

ای عزیزم  آروم باش  من سر هرروز یه موضوع برا استرس پیدا میکنم امروزم امتحانمه😐😂

کلمه اروم و آرامش  برای من یه جکه 😀😂 

ایشالله موفق باشی تو امتحانت 

بالاخره بعد امتحان که میشه میگی این چه استرسی بود من داشتم . ای کاش با خیال راحت تر و آسوده تر درس میخوندم 

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️