2777
2789

من با یه روش آسون تو زودپز میپزم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😎

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

گوشت رو با پیاز و برنج پز اول توی زود پز

بعد که پخت گوشت رو در بیار له کن حبوبات و زردچوبه و تره و ترخون و ترخون خشک و نمک و ادویه بزن دوباره بزار بپزه عالی میشه

من دنبه هم میزنم چرب و خوشمزه میشه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
نخوردی؟

اصالت آش سبزی رو خراب نکن دوستم😂

با گوشته فقط

گوشت
۵۰۰ گرم
برنج نیم دانه
۳ لیوان
تره
۱ لیوان
ترخون
۱۰۰ گرم
لوبیا سفید
۱ لیوان
عدس
۱ لیوان
نخود
۱ لیوان
نمک و فلفل
به مقدار لازم

درون قابلمه گوشت را با پیاز خرد شده تفت دهید و پس از تغییر رنگ گوشت را با مقداری آب ،زرد چوبه،پودر دارچین اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم گوشت بپزد پس از اینکه گوشت پخت ریش ریشش کنید.
۲
درون قابلمه چند لیوان آب بریزید سپس برنج نیم دانه را از شب قبل خیس کرده اید با تره های خرده شده و نصف لیوان ترخون با نمک و فلفل بریزید وبا حرارت ملایم اجازه دهید برنج بپزد و شل شود مانند شله زرد.در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ تیره نشود.
۳
نخود و لوبیا و عدس را از شب قبل خیس کنید چند بار آبش را عوض کنید درون قابلمه های جداگانه بپزید اگر آب عدس تیره شد در طول پخت چند بار آبش را عوض کنید.
۴
پس از اینکه تمام مواد آماده شد ،حبوبات پخته ، گوشت له شده را با مخلوط برنج و سبزی در حال پخت اضافه کنید، آب حبوبات و آب گوشت را صاف کنید و به مواد آش اضافه کنید(میتوانید در این مرحله مواد را با میکسر بزنید تا یکدست شود)
۵
باقی مانده ترخون را در مقداری روغن تفت دهید سپس به مواد دیگر اضافه کنید حرارت را کم کنید به مدت ۲ ساعت اجازه دهید آش شما غلیظ و کشدار شود در این ۲ ساعت هر ۱۰ دقیقه آش را خوب هم بزنید تا ته نگیرد پس آماده شدن با پیاز داغ تزیین و سرو کنید( برای زیبایی بیشتر آش چند قاشق حبوبات پخته داخل آش بریزید و سرو کنید)

من با این دستور میپزم عالیه 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

من از روی این درست کردم عالی...

https://parsiday.com/7137-ash-sabzi/

فقط آبلیمو توش نریز. بذار سر سفره.  برنج رو جدا بپز و با نصف حبوبات پخته حسابی له کن و بعد با بقیه حبوبات و سبزی قاطی کن و روی شعله کم بذار و حسابی به هم بزن.

پیاز داغ و سیر داغ بگیر بریز توش. بقیه پاز داغ رو هم بذار برا تزیین