2777
2789

داداشم خواهرمجردم رو همیشه اذیت میکنه و مامانم هم همیشه طرف داداشمه.حالا یه بار من به خواهرم گفتم ولش کن بسپارش به خدا 

مامانم نااااراحت شده میگه اگه تا وقتی من زنده ام برا داداشت اتفاقی بیفته من تورو مقصر میدونم نفرینش کردی و به خواهرت یاددادی نفرینش کنه

بسپارش بخدا بگو نفرین نبوده منطورم این بود بسپار خدا بهش عقل بده

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسپارش بخدا بگو نفرین نبوده منطورم این بود بسپار خدا بهش عقل بده

صدبار گفتم منظورم این نبود مگه ول میکنه آخر اینقدر ناراحت شدم گفتم من دیگه خونه تون نمیام اعصابم نمیکشه

عذاب وجدان گرفتم به خدا.خودمم یه کم وسواس فکری دارم داغون شدم

عذاب وجدان نداره 

برادرت  باید عذاب وجدان داشته باشه که خواهرت اذیت میکنه 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

صدبار گفتم منظورم این نبود مگه ول میکنه آخر اینقدر ناراحت شدم گفتم من دیگه خونه تون نمیام اعصابم نمی ...

کار اشتباهی نکردی .غصه نخور .

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

میگم اگه خدای نکرده یه اتفاقی بیفته برا داداشم چی خودمو نمیبخشم😔

نفرین اینا خرافت اگه به نفرین بود الان میدونی چقدر آدم مرده بودن

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

خیلی خیلی خیلی

من تو مجردی برادر و مادرم کاری باهام کردن که چندین بار میخواستم خودکشی کنم

الانم که ازدواج کردم یه روانی بی اعصاب و افسردم 

خیلیم داداشمو نفرین میکردم ولی تا اون موقع که اونجا بودم بعد ازدواجم کاریش نداشتم 

اونم اون موقع هیچیش نشد 

مادرمو نفرین نکردم اما خیلی ازش ناراحت بودم

حالا که ازدواج کردم اون علیل و مریض افتاده تو خونه حالا منو خواهرام بخصوص منی که انقدر عذابم داد تنها کساییم که دلسوزشیم 

من تو مجردی برادر و مادرم کاری باهام کردن که چندین بار میخواستم خودکشی کنمالانم که ازدواج کردم یه رو ...

منم خودم نفدین نکردم فقط به خواهرم گفتم کاری که نمیتونی بکنی بسپار به خدا بعدخواهرم از اون به بعد همش بهش میگه میسپارمت به خدا 

والا ما خواهرا حواسمون به مامانمون بیشتره تا اون داداشم .من هیچ ازدواج کردم رفتم ولی واقعا برا خواهرم ناردحتم