2777
2789
عنوان

خطم سوره یاسین برای حضرت زهرا

202 بازدید | 44 پست

سلام دوستان امشب خواب حضرت زهرا رو دیدم خواب دیدم همه جا تاریکه دارم راه میرم ولی یهو میخوام بیوفتم که یه خانوم منو بغل میکنه میگه نترس گرفتمت بعد انگار خودم میدونم که حضرت زهراست باهم جندتا جامیریم که یادم نمیاد خوب بهم میگه گناه نکن میگم یاحضرت فاطمه سخته آدم گناه نکنه میگه نه تو میتونی گناه نکن حالا میخوام یه خطم سوره یاسین بگیرم واسشون اگه میخواین بیاین هرکسی هرچندتا میتونه سوره یاسین بخونه واسشون تاروز جمعه انشاالله حاجت روا شیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵ تا بر میدارم.به نیت سلامتی دوباره خواهرم.۵ تا هم به تیت سلامتی خودم و خانوادم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

یکبار میخونم 🥺 

لطفا تو دعاهااتون منم یاد کنید 

امضام❤️

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
من یکبار میخونم  ولی دلی....

تو اون یکبار دلیت ابجی منو خیلی دعا کن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

یکبار میخونم 🥺  لطفا تو دعاهااتون منم یاد کنید  امضام❤️

برات خوندم سوره کوثرو

من یکبار میخونم به نیت شفای خواهرم و همچنین یک دوست نی نی سایتی و کلا همه مریضا. شما هم با دل پاکتو ...

خواهر شما مشکلش چیه.اگه دوس داری بگو

برات خوندم سوره کوثرو

ممنون عزیزم من خوندم

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙