2777
2789

من عقدم ..هرچیزی که خونه بابام از محصولات کشاورزی داریم برای خانواده همسرم میارم و نه در مقابلش انتظاری دارم نه منظوری فقط چون دوستشون دارم میارم . حالا دیدم مادرشوهرم میخاد کشک سفید درست کنه منم از خونه بابام دو روز شیرهای گوسفندا رواوردم گفتم نرن از بیرون کیلویی۲۵ بخرن حالا امروز مادرشوهرم گفت از همسایه کره گیر بگیرم گفتم اگه میخواین برم کره گیر خودمونو بیارم گفت نه همسایمون هست ما باهم ازون حرفا نداریم من ماست هارو ببرم خود همسایه هامون برام کره میگیرن دوغ هاشم میجوشونن و کشک آمادشو میارن در خونه میدن بهم ، اوناهم هرجا برن چادر بدوزن ازشون پول میگیرن ولی من براشون همینجوری انجام میدم و عوضش براشون چادر میدوزم یا کاری داشته باشن انجام میدم به هرحال کاری برای کاری.

مادرشوهرم خیاطه و خیلی برای جهیزیه ام چادر دوخته و یکی دو تا هم برای مامانم ولی خودش میگفت بیارین بیارین.

حالا یعنی منظور به من داشت که اینحرفوگفت؟

خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من که منظوری نداشته خودتون رو بیهوده درگیر نکنید

اخه کشک درست کردن خیلی کار سختیه و کلی انرژی و وقت میخاد میدونم هیچ همسایه ای همچین کاری نمیکنه برای کسی.

پس چرا اینحرفو گفت نمیدونم.

خدایا شکرت

اگه منظورم داشته باشه آدم پرتوقعیه.شما پارچه میبردین اون فقط میدوخت.توام داری مواد رو میبری اون فقط میخاد بگیره.پارچه رو براتون نخریده که الان توقع حاضر آماده بودنو داشته باشه.اگه آدم موذی هست لابد منظور داشته اگرم نیست که هیچ

اما در کل من جای تو بودم نه چادرمو میبرم بدوزه تا زیاد از حد لطف میکنم.

بنظرم منظوری نداشت چون شما گفتید برم کره گیر بیارم گفت ازینا میگیرم در قبالش باز کاری براشون انجام م ...

منن اصلا حرفاشو به منظور بر نمیدارم ولی قبل عقد یه رسومات و چیزایی رو غیر مستقیم گفت مثلا درمورد برادرش و فامیل و ...گفت و بعدکه عقد کردیم ما اونا رو نمیدونستیم و انجام ندادیم و بعدبا خنده بهش گفتم که نمیدونستم اینچیزارو اونم با خنده و شوخی گفت اخه من ک چند بار مثال زدم که شما متوجه بشین نگفتم فلانی فلان کارو کرده و...الان ازون روز میگم حتما همیشه منظور داره

خدایا شکرت
اگه منظورم داشته باشه آدم پرتوقعیه.شما پارچه میبردین اون فقط میدوخت.توام داری مواد رو میبری اون فقط ...

ااره بخدا اصلا نگاه نمیکنه اینا رو بجای اینکه براشون بیارم میتونم بفروشم و با پولش دقیقا ده تا چادر میتونم بدم برام بدوزن. ولی حتما میگه اینا که مال خودشونه مجانیه که دادن به ما

خدایا شکرت
منن اصلا حرفاشو به منظور بر نمیدارم ولی قبل عقد یه رسومات و چیزایی رو غیر مستقیم گفت مثلا درمورد برا ...

توام میگفتی فکر نمیکردم دارین به در بگو دیوار بشنوه حرف میزدین.حالا اشکالی نداره هرکس بلاهره رسمایی داره.حرفی که زدمو پس آویزه گوشت کن

الان اول زندگیتونه از من به شما نصیحت ، خودت رو درگیر حرف نکن

خیلی شنیدم که میگن وقتی کسی حرفی میزنه ک دوست نداری اصلا گوش نکن و فراموش کن ولی هرکار میکنم نمیتونم بس توجه باشم چون از روی محبت کاری میکنم ولی طرف به بدی برداره یا بگه اینا چقدرن نفهمن و فلان.

خدایا شکرت