2777
2789
عنوان

سلام کسی بچشون گفتار درمانی برده

1485 بازدید | 26 پست

پسرم ۸ سالشه 

جمله بندی موقع حرف زدن مشکل داره 

یا یه اتفاقی تو مدرسه براش میفته نمیتونه توضیح بده خیلی باهاش حرف میزنم 

ولی بهبودی حاصل نشده موقع نوشتن خوبه و لی حرف زدن نه 

داداش کوچیکش جمله بندی حرف زدنش عالیه 

به نظرتون گفتار درمانی تاثیر داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چند جلسه بردم اصل کار رو باید مادر انجام بده،اونجا فقط راهکار میده وگرنه با بچه زیاد تمرین نمی‌کنند درحد نیم ساعت هر جلسه طول می‌کشه و کلی هم باید پول بدی، هر جلسه هم می‌گفت فقط باید آروم و لاک پشتی حرف بزنه اینجوری تسلطش بیشتر میشه. اصلاً و ابدا هم نباید مشکلش رو به روش بیارید و فضا روهم امن و آروم کنید،من که فعلا جواب نگرفتم، ان شاا.... مشکل شما حل بشه

وزن سابق ۴۵, وزن فعلی ۵۰, وزن هدف تا عید ۵۵💪💪💪
اها  پس ببرش پیش روانشناس بزار ریشه استرس یا تمرکزش پیدا بشه حالا یا با ماساژ درمانی یا کلاس ه ...

وقتی کوچیک تر بود به شوهرم گفتم گفت بزرگ میشه خودش خوب میشه 

بعد خودش صبح پسرم و برده بود مدرسه از همکلاسی پسرم پرسیده بود اون قشنگ توضیح داده بود که بجها تو کلاس اذیتش میکنن 

بهش گفتم ببریم گفتار درمانی می‌گفته مدرسه اش تموم بشه بعد ببریم بهتره 

بله عزیزم ب گفتار درمانی حل میشه 

من دختر خالم از بچگی ک ، د ، ت رو یه جور میگفت 

یا مثلا کلماتی که این حروف رو داشتن مشکل میتونست تلفظ کنه با ۵ جلسه گفتار درمانی خوب  شد 

البته ما اصفهانیم ، حتما مشهد هم دکتر حاذق پیدا میشه

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

وقتی کوچیک تر بود به شوهرم گفتم گفت بزرگ میشه خودش خوب میشه  بعد خودش صبح پسرم و برده بود مدرس ...

الان که میره مدرسه ببرید یه ویزیت بشه استرسش کم میشه برای امتحانات آرامش میگیره 

من دخترم ۳سالش بود یک جلسه ماساژ بردم خیلی روش تاثیر داشت 

من چند جلسه بردم اصل کار رو باید مادر انجام بده،اونجا فقط راهکار میده وگرنه با بچه زیاد تمرین نمی‌کن ...

جدی جواب نگرفتی 

من اینقدر ناراحتم سر این قضیه 

یه چیز دیگه هم هس خیلی رکه

راحت چیزی که ناراحتش میکنه رو میگه 

مثلا مادرشوهرم اومد خونمون رفت و اتاقش 

وقتی بهش گفتم بیا زشته سلام نکردی 

اومد به مادر شوهرم گفت مامان جون دوست نداشتم بیای خونمون من عاشق مادرجون هستم 

منظورش مامان من بود  

بله عزیزم ب گفتار درمانی حل میشه  من دختر خالم از بچگی ک ، د ، ت رو یه جور میگفت  یا مثل ...

مرسی عزیزم 

یه جوری باید مخ شوهرمو بزنم زودتر ببریم 

خودم خیلی ناراحتم که اینطوری هستش 

خیلی باهاش حرف میزنم ولی اصلا فایده نداشته ولی موقع مشق نوشتن جمله های عالی تو دفترش مینویسه 

جدی جواب نگرفتی  من اینقدر ناراحتم سر این قضیه  یه چیز دیگه هم هس خیلی رکه راحت چیزی که ...

مثل پسر من، دکتر گفت پسر من زیادی باهوشه و یه خرده از سنش جلوتره، همین  مسئله به ذهنش فشار میاره و تکلمش میفته تو ریتم تند و ... یه جورایی گفتارش به مشکل میخوره.

منکه دارم دق میکنم. 

من برادرزادم میرفت تاثیر نداشت دلیلشم این بود ما ترکیم گفتار درمان فارسی حرف میزنه که تو زبان محاوره ...

مرسی عزیزم 

انشالله برادر زادتون خوب بشه عزیز 

منم پسرخواهرم 

تا حالا صداشو نشنیدم 

کلا حرف نمیزنه 

الان خیلی دیر شده الان ۱۶ سالشه

من برادرزادم میرفت تاثیر نداشت دلیلشم این بود ما ترکیم گفتار درمان فارسی حرف میزنه که تو زبان محاوره ...

عزیزم ترک کجایید؟میخوام اگه همشهری باشیم آدرس دکتر رو ازتون بگیرم