2777
2789
عنوان

خوشتیپها بیان فقط

159 بازدید | 12 پست

بچه ها یه پ. ج. ی پیدا کردم تمام کارهاش شیکه. قیمتهاشم من مقایسه کردم زحمتتون کم شه. از همه جا مناسبتر میده. به هر کی معرفی کردم راضی بوده ازشون. گفتم معرفی کنم شما هم خرید کنید.

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرست 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم
من خرید انلاین اصلا دوست ندارم...دوس دارم مثلا لباس رو بپوشم ببینم تو تنم چجوریه بعد بگیرم

این فقط شال و روسری داره. احتیاجی به پرو کردن نداره. خیلی با حوصله هر سوالی داشته باشی جواب میده. عکس و فیلم میفرسته

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

راستی پیج خودمه. خوشحال میشم حمایتم کنید. تخفیف ویژه هم بهتون میدم

من خرید انلاین اصلا دوست ندارم...دوس دارم مثلا لباس رو بپوشم ببینم تو تنم چجوریه بعد بگیرم

پیج خود استارتره

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔