2777
2789
عنوان

مامانای تهرانی بیاید بگید کجا برم برای لباس مجلسی

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 22 پست
ی پاساژ عقیق داره خیلی شیکن

عه پاساژ عقیق مگه مفتح نیست؟

ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عذر میخوام کت و شلوار پسرونه هم همون بهار داره؟برای ۴ سال

دقت نکردم کت وشلوار اما پاساژی که برای لباس کودک هستش بعل پاساژ شانزه لیزه میدونم داره هم کت وشلوار هم لباس عروس بچه گانه

دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه

لباس پوشیده ولی در عین حال شیک میخوام چون مختلطه عروسی

ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…

ببین خیابون مفتح از مطهری تا هفت تیر دو طرف خیابون همش لباس مجلسیه همشون هم شیکه برای دخترتم برو بهار و جمهوری 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
دقت نکردم کت وشلوار اما پاساژی که برای لباس کودک هستش بعل پاساژ شانزه لیزه میدونم داره هم کت وشلوار ...

مرسی جانم🤩

ببین خیابون مفتح از مطهری تا هفت تیر دو طرف خیابون همش لباس مجلسیه همشون هم شیکه برای دخترتم برو بها ...

ممنونم عزیزم🤩

عه پاساژ عقیق مگه مفتح نیست؟

امامزاده حسن تو فلاحه

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿