2777
2789
دقيقا همينطور هست. فكر كنم شوهرم شخصيت مهر طلب داره. ميخواستم هميشه ادم خوبه باشه. من از دست كارهاش ...

اگر بدی پول بده جو زده میشه بیشتر میده

اگر بگی نده دوباره لج میکنه بیشتر میده

چاره اش فعلا تا اینجا نمیدونم چقدر درست کاری به کارش نداشته باشی 

به خودت فک کن حرص نخور اخر مریض میشی از دستش‌.

چندسالته خودت و شوهرت؟اوًضاع مالیتون چطوره؟

شوهر منم خیلی علاقه مند به خانوادش اما خانواده شوهر من سیاست دارن هیچوقت جلو شوهرم بدمو نمیگن قربون ...

مال من هم سياست دارن. فقط پشت تلفن به شوهرم ميگن سلام برسون به خانمت: چون من همش ايراد ميگيرم ادم بده هستم.اصلا نميدونم چيكار كنم: البته به شوهرم بارها ثابت شده ولي ميگه تو نيا و من خودم ميرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلی نیست ک عزیزم شوهرت بره تنها شما و بچت نرو دیگه هم همون سالی یه بارم زنگ نزن

حول خيلي حرص ميخورم كه بره و كادو ببره و بره ديدن بچش

در حالي كه اونها اصلا تا حالا بچه من رو نديدن. يكبار هم خونه ما اومدن دست خالي اومدن

حول خيلي حرص ميخورم كه بره و كادو ببره و بره ديدن بچش در حالي كه اونها اصلا تا حالا بچه من رو نديدن ...

مانع رفتنش نشو

ولی همراهیشم نکن

بزار خودش بره

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜
اصولا درست بشو نیستن تاجایی ک خودشون سرشون به سنگ بخوره...حالا ما خانواده پدریم به این شدتی ک شماگفت ...

والا شوهر من هر سال بدتر ميشه. فكر كنم چون من خانوادم خوب هستند ميخواستم بگه منم خانواده دارم. ولي اصلا اين كارهاشون رو نميبينه. من نميدونم بايد چيكار كنم. 

اگر بدی پول بده جو زده میشه بیشتر میده اگر بگی نده دوباره لج میکنه بیشتر میده چاره اش فعلا تا ا ...

اوضاع مالي متوسط. تازه داريم يك تكوني ميخوريم ولي من اصلا اهل خرج نيستم. 

٣٨ سال دارم و شوهرم ٥ سال بزرگتره

اگر بگم خونم نيان كه قيامت ميكنه و قبول نمثكنه اگر خودش تنها بره كه اونها شاد ميشن و به خواستشون مي ...

بزار تنها بره که اونا شاد بشن دیگه از شما بکشن بیرون کاری به کارت نداشته باشن

@muzic_fun_show در روبیکا

خيلي زورم مياد براشون خرج كنه وقتي اونها اصلا هيچي تا حالا بمن يا بچم ندادن: اصلا بچه من رو تديدن 

ولي شوهر من غش ميكنه براشون. برادرش جواب تلفنش رو براي عيد نداد و شمارش رو عوض كرده بود بهش نداده بود. انقدر پيگير شد كه جوابش رو داد . هر چي اونها بيشتر بي محلي ميكنن اين بدتر ميشه

ميدونم تنها بره خيلي خوشحال ميشم. خواهر شوهرم يك كشور ديگه هست: يكبار خواستيم بريم اونجا و بشوهرم گفته بود بريد هتل

ولي مطمئن هستم اون بخواد بياد من بايد ازشون پذيرايي كنم

خيلي زورم مياد براشون خرج كنه وقتي اونها اصلا هيچي تا حالا بمن يا بچم ندادن: اصلا بچه من رو تديدن&nb ...

ببرش مشاور 

جایگزین پیدا کنید یا با دوستان یا خانواده شما رفت و آمد کنین 

سرشو شلوغ کن با کار و بچه و بیرون رفتن 

اگه من بودم میرفتم تو گوشی شوهرم مخفیانه همه رو بلاک میکردم 🤣🤣

ميدونم تنها بره خيلي خوشحال ميشم. خواهر شوهرم يك كشور ديگه هست: يكبار خواستيم بريم اونجا و بشوهرم گف ...

شما هم اگه کم محلی کنی دیگه نمیان 

همه چیز به سیاسته شماست با همسرتون 

ببرش مشاور  جایگزین پیدا کنید یا با دوستان یا خانواده شما رفت و آمد کنین  سرشو شلوغ کن ب ...

خوب بلاك كنم كه ميفهمه وقتي بهشون زنگ ميزنه. كلي دوست داريم و سرش شلوغ هست. من خارج هستم و مثلا تعطيلات كه ميشه يكهفته رو دوست داره بره پيش خواهرش. همون خواهرش كه بمن گفت بريد هتل: به شوهرم ميگم ميگه حتما خونش كوچك هست و جا نداره و ….

در كل خانواده سرد و بي روحي داره. فقط توي اونها شوهر من دلش تنگ ميشه